Shoppingen ikke over lover Rafa

Rafael Benitez er fornøyd med sine seks første sommerkjøp, men lover samtidig at shoppingen ikke er over. Bortekampen mot Kaunas på Sky. Liverpool byr på brasiliansk forsvarer.

Rafael Benitez tror hans sommerkjøp vil bidra til at Liverpool er bedre rustet til å kjempe om ligatittelen i sesongen som kommer, men bebuder samtidig at han ikke anser seg som ferdig med spiller-shoppingen selv om seks spillere nå har kommet inn porten på Melwood.

- Vi visste vi måtte forbedre kvaliteten i troppen, og det har vi gjort. Vi måtte styrke flere posisjoner, og vi er godt fornøyd med de spillerkjøpene vi har gjort. Jeg har vært her i et år nå sammen med staben min, og vi har alle nå mer erfaring med engelsk fotball. Jeg ønsket å hente inn noen spillere med erfaring fra Premier League, og det har vi også gjort i form av Zenden og Crouch. Nå har vi mer kvalitet å jobbe med, så jeg er sikker på at vi vil gjøre det bedre i ligaen. Det er målet vårt.

- Nå har vi flere valgmuligheter i flere posisjoner på laget, så konkurransen om plassene blir stor. Alle spillerne jobber hardt under preseason-treningen og i treningskampene, for å vise at de fortjener en plass på laget. Vi trenger trolig fortsatt å styrke visse posisjoner på laget, noe vi jobber med for tiden, avslører Bentiez.

Manageren tror at lørdagens treningskamp mot Olympiakos i Liechtenstein blir en fin test for sitt mannskap. – Vi spiller mange kamper for tiden, så spillerne har muligheten til å spille seg i form. Vi har gjort unna to kamper mot TNS, som burde komme godt med når sesongen starter. Vi er ikke på vårt beste ennå, men desto flere kamper vi spiller og jo mer vi trener, jo bedre vil spillernes fysikk bli.

- Kampen i Litauen tidlig i neste uke er selvsagt svært viktig for oss. Jeg vet ikke alt for mye om Kaunas for øyeblikket, men vi har en speider som forbereder en rapport, og vi venter nå på den. Vi har lært fra kampene mot TNS at det ikke blir lett, og vi må være forsiktige, avslutter Benitez.

Bortekampen mot Kaunas på Sky
Sky Sports har i dag offentliggjort at de kommer til å sende det første oppgjøret mellom Kaunas og Liverpool i Litauen live. Hjemmekampen går på ITV2 og liverpoolfc.tv.

Bud på Alves
I følge det spanske nettstedet as.com har Liverpool lagt inn bud på Sevilla-spilleren Daniel Alves. Spilleren skal ha en klausul i kontrakten sin med Sevilla, om at han først får forhandle med andre klubber dersom noen byr gigantiske 60 millioner euro. Juventus skal også ha følere ute etter spilleren, og skal ha kommet med et bud på 10 millioner euro. Liverpools bud skal i følge nettstedet til Sky Sports ligge i samme gata som det Juventus kom med, og begge budene skal ha blitt avslått av Sevilla. Den 22 år gamle anvendelige brasilianeren, som kan brukes på høyresiden både i forsvar og på midtbanen, har kontrakt med Sevilla til 2008.