Simao nærmer seg

Sky Sports sitt nettsted mener at skaden til Boudewijn Zenden nå fører til at Rafael Benitez trapper opp jakten på Simao Sabrosa. Ronaldinho med hyllest til Gerrard. Liverpool og Sunderland med ulike formkurver.

Nettstedet til Sky Sports skriver i dag at Liverpool nærmer seg en avtale med Benfica angående vingen Simao Sabrosa med stormskritt. Rafael Benitez prøvde som kjent å sikre seg den portugisiske landslagsspilleren allerede i sommer, og etter godt spill av vingen i Champions League vil nå Liverpool-manageren gjøre et nytt forsøk i januar.

Nettstedet skriver at skaden til Boudewijn Zenden gjør at Benitez nå er mer oppsatt på å sikre seg Benfica-stjernen enn noen gang før.

Benitez skal imidlertid ikke være villig til å betale mer enn £8M for Sabrosa, mens Benfica-president Luis Filipe Vieria, fortsatt står steilt på kravet om £12M.

- Vi vet vi må selge spilleren. Det er kun et spørsmål om pris. Dersom Liverpool hadde lagt £12M på bordet, ville han allerede vært solgt, sier Vieria.

Ronaldinho hyller Gerrard
Steven Gerrard måtte som kjent ta til takke med en 3.plass i kampen om Gullballen – Ballon D’Or – i går kveld. Liverpool-kapteinen måtte se seg slått i kampen om det gjeve trofeet av Barcelonas Ronaldinho og Chelseas Frank Lampard.

Vinneren, Ronaldinho, hadde imidlertid noen trøstende ord å komme med til scouseren.

- Gerrard er en stor spiller, som fortjener denne oppmerksomheten. Jeg har fornøyelsen av å se han i aksjon i Premier League på TV. Det er flott å se en så talentfull spiller i en så ung alder, uttalte brasilianeren.

Sunderland-forsvarer maner til kamp
Sunderland-manager Mick McCarthy slaktet sitt mannskap etter at laget tapte bunnoppgjøret mot Birmingham i helgen. Forsvareren Danny Collins sier nå at hans manager var i sin fulle rett til dette, og maner nå til større innsats mot Liverpool i morgen kveld.

- Vi må gi manageren en positiv respons mot Liverpool i morgen. Vi er inne i en dårlig periode, og må brette opp ermene og kjempe nå. Vi kan ikke gi opp håpet om å berge plassen i divisjonen.

Det er nemlig to lag med formkurver som peker i hver sin retning som møtes på Stadium of Light i morgen. Sunderland står bokført med 6 ligatap på rad, mens Liverpool har fire strake seire. Laget fra nord-øst har nå faktisk 18 strake hjemmekamper i Premier League uten seier. Siste seier kom nettopp mot Liverpool, så langt tilbake som i desember for tre år siden, da de røde tapte 2-1.

Med en tomålsseier vil Liverpool klatre til en plassering blant de fire beste på tabellen. Rafael Benitez sitt mannskap har faktisk spilt hele 9 timer og 24 minutter med fotball uten å slippe inn mål nå, etter at Marco Reich gjorde 2-1 målet til Crystal Palace i ligacupen.

Kampens dommer er Phil Dowd fra Stoke-on-Trent.