Simao og Joaquin linkes igjen

Rick Parry antyder at Liverpool vil gjøre et nytt forsøk på å hente Simao Sabrosa i januar. I tillegg linkes spanske Joaquin til de røde. Cech lei av Liverpool. Pongolle tilbake på landslaget.

Nettstedet til Sky Sports hevder at Rick Parry har bekreftet at Liverpool vi gjøre et nytt forsøk på å hente Benfica-vingen Simao Sabrosa under transfervindet i januar. Samtidig blir Anfield-klubben også sterkt linket til et forsøk på å hente Joaquin fra Real Betis.

De røde var som kjent veldig nær ved å sikre seg den portugisiske landslagsspilleren Simao i timene før transfervinduet stengte, etter å ha avtalt en overgangssum på på cirka £10M. For Joaquin snakkes det om at Liverpool er villige til å bla opp £12M.

Etter Rafael Benitez sine uttalelser tidligere i dag, er det åpenbart at en høyrekant fortsatt står meget høyt på ønskelista når det skal handles i janaur. Og etter Simaos utmerkede kamp for Benfica mot Manchester United i Champions League på tirsdag, der han gjorde et flott frispark-mål, har nok ikke interessen fra Anfield avtatt.

- Simao er en stor spiller, og vi trenger spillere som han. Jeg så ikke kampen mellom Manchester United og Benfica, men jeg har hørt om hans flotte mål og gode spil. Han bekrefter bare at han er en god spiller, siteres Parry av skysports.com i dag.

På direkte spørsmål om Liverpool vil gjøre et nytt forsøk på å hente han i januar, sier Parry følgende: - Vi har ikke bestemt oss ennå, men han er en interessant mulighet for oss. Vi trenger spillere med hans egenskaper. Jeg vet ikke om Benfica er villige til å la han gå i januar heller, men vi kan jo snakke sammen.

Etter at Joaquins agent Gonzalo Arguinano besøkte Anfield og overvar Champions League-kampen mot Chelsea onsdag, går ryktene høyt angående en overgang til Merseyside også for spanjolen. Joaquin har en klausul i sin kontrakt med Real Betis som gjør at han ikke får fritt leide til å forlate klubben uten at noen byr hele £40M, men ulike kilder hevder at Liverpool vil prøve seg med et bud på £12M. Disse kildene mener også at £16M vil være nok til å friste Real Betis til å skille seg av med spilleren.

En eventuell overgang i januar vil imidlertid trolig helt og holdent avhenge av om Betis er slått ut av Champions League eller ikke. Spilleren vil, i likhet med Simao, uansett ikke være spilleberettiget for Liverpool i Champions League.  Ut fra Parrys kommentarer kan det også virke som om Simao prioriteres høyest av de to.



Cech lei av Liverpool
Chelsea-keeper Petr Cech sier i dag at han er lei av å spille mot Liverpool. De to lagene møtes som kjent for andre gang i løpet av en halv uke på søndag.

- Jeg har aldri opplevd noe slikt som dette før, å spille mot samme motstander to ganger i løpet av noen få dager, uttaler Cech på sin egen offisielle hjemmeside.

Lagene møttes som kjent hele fem ganger også i forrige sesong, og Cech innrømmer at han gjerne hadde sett at han slapp å møte de røde så ofte.

- Jeg liker ikke disse kampene, men de må jo spilles, slår han fast.

Han er imidlertid fornøyd med det ene poenget Chelsea fikk med seg på onsdag.

- Vi har en komfortabel ledelse i ligaen, og et nytt uavgjort resultat på søndag vil ikke være noe stort nederlag for oss, uttaler han.

Pongolle for Frankrike
Florent Sinama-Pongolle er tilbake i den franske U21-troppen for første gang etter kneskaden, til EM-kvalifiseringskamper mot Sveits og Kypros i begynnelsen av oktober. Utlånte Anthony Le Tallec er også uttatt.