Simao på vei

I følge det portugisiske nettstedet Mais Futebol skal Benfica-vingen Simao Sabrosa være klar for gjennomføre en legetest med tanke på en overgang til Liverpool. McAuley fornøyd med årets første seier for reservene.

Det portugisiske fotballforbundet og den portugisiske landslagsledelsen skal ha gitt Benfica-vingen Simao Sabrosa tillatelse til å forlate landslagstroppen for å gjennomføre en legetest med Liverpool. Testen skal i følge rapportene gjennomføres i Liverpool i dag, og Simao skal ha fått permisjon fra landslagstroppen frem til klokken 17.30 i ettermiddag. Det er nettstedet Mais Futebol som melder dette, og nyheten skal også være bekreftet av det portugisiske fotballforbundet. Kilder vi har vært i kontakt med i Liverpool antyder at snøballen nå ruller hurtig i denne overgangssaken, og at Benfica og Liverpool ikke er langt fra å være enige om en overgangssum for den hurtige vingen. Det skal være snakk om en overgangssum i regionen £7M. Vi følger spent utviklingen i denne saken utover dagen.

SISTE: Opplysningene fra Mais Futebol bekreftes nå på det offisielle nettstedet til det portugisiske fotballforbundet.

McAuley godt fornøyd
Livepools reservelagstrener Hugh McAuley var fornøyd etter 1-0 seieren borte mot West Bromwich i går kveld. Han mente det var mange positive elementer å ta med seg fra kampen, der spanske Antonio Barragan gjorde sitt første mål for klubben, mens landsmannen Miki Roque gjorde en utmerket kamp i midtforsvaret. Peter Crouch gjorde også et vellykket innhopp etter hamstringskaden sin, mens østerriske Besian Idrizaj debuterte i sin offensive midtbanerolle i andre omgang.

- Dette var vår første seier for sesongen, og jeg syntes den var vel fortjent. Vi fungerte som kollektiv, og det var mange positive aspekter å ta med videre. Vi forsvarte oss veldig bra mot deres lange baller, og vant andreballene. Vi var kompakte som enhet, og Miki Roque har funnet seg godt til rette som midtstopper, slår McAuley fast.

- Målet kom etter et flott angrep, og det var fint for Antonio Barragan å gjøre sitt første mål for klubben. Det var også godt å se Peter Crouch tilbake, og matchtreningen vil gjøre han godt. Besian Idrizaj fikk også sin debut i andre omgang, og han var veldig nær ved å score. Bare en god redning hindret at han kom på scoringslista, legger reservelagstreneren til.