Sinama scoret da reservene spilte uavgjort

City var på forhånd favoritter i Wrexham med en sterk oppstilling mot et mer urutinert rødt lag. Et mål av Sinama, som senere ble utvist, gjorde at det endte med poengdeling etter god andreomgang av Liverpool.

Manchester City kom mannsterke til denne kampen med blant annet Anfield-legenden Robbie Fowler i angrepet. Mot et rødt lag der Sinama og Dudek er nærmest førstelaget tok gjestene ledelsen etter bare seks minutters spill på Racecourse Ground i Wrexham. Forsvaret klarte ikke å rydde opp etter en corner og midtstopper Micah Richards scoret enkelt.

City skapte de største sjansene etter en halvtime da Dudek sendte en retur på et langskudd rett i beina til Robbie Fowler. Han klarte imidlertid ikke å få ordentlig kontroll på ballen og sendte den langt utenfor. Før pause var den walisiske U-21 landslagsspilleren, Calliste, nærmest scoring da han ble spilt igjennom av Sinama. Alene med keeper misbrukte han muligheten med et skudd utenfor stengene. En kjempesjanse.

I andre omgang misbrukte Ramon Calliste 2-3 gode muligheter etter at Florent Sinama-Pongolle utlignet etter bare fem minutter. Keeper Weaver klarte ikke å klarere et innlegg fra Guthrie og Sinama kunne score enkelt fra kort hold. Franskmannen kunne også ha scoret flere.

Noen minutter før full tid ble han utvist etter å ha kjeftet på linjemannen etter han sannsynligvis ble snytt for et soleklart straffespark. Brukbar innsats av andrelaget vårt som alt i alt var nærmest seier i kveld.

Lagene:
Liverpool: Dudek, Raven, Whitbread (Smith 76), Antwi, O'Donnell, Hobbs (Idrizaj 62), Guthrie, Peltier (Mannix 76), Calliste, Sinama-Pongolle, Potter. Ubrukte reserver: Willis, Roque

City: Nick Weaver, Sun Jihai, Ben Thatcher, Karl Bermingham, Richard Dunne, Micah Richards, Robbie Fowler, Trevor Sinclair, Bradley Wright-Phillips, Ishmael Miller, Yasser Hussein.
Reserver: Ian Bennett, Kasper Schmeichel (gk), Marc Laird, Paul Collins, Shaleum Logan.

PS: Det er ventet at Neil Mellor er spilleklar og gjør comeback på reservelaget neste uke.