Sissoko fortsatt ute

Mohamed Sissoko sliter fortsatt med sin lyskeskade, og er i likhet med Fernando Morientes uaktuell til kveldens kamp mot Chelsea. Istanbul-finalen inn i TV-historien.

Liverpool vil i tillegg til Fernando Morientes, som igjen har fått kjenning med sin hamstringskade, også savne Mohamed Sissoko i kveld. Midtbanespilleren har ikke blitt klar etter lyskestrekken han pådro på trening i forkant av kampen mot Birmingham.

Begge de to nevnte spillerne kan imidlertid bli klare til spill til søndagens ligamøte med Chelsea.

- Jeg har snakket med klubblegen, og de har begge en mulighet til å rekke søndagens kamp, slår manager Rafael Benitez fast.

London-laget vil på sin side mangle Asier del Horno i kveld. Han spiller i stedet reservelagskamp for de blå, etter sitt skadeavbrekk. Det betyr at William Gallas vil fortsette på venstrebacken, med John Terry og Ricardo Carvalho i midtforsvaret.

Troppene til kveldens kamp:
Liverpool: Reina, Finnan, Josemi, Carragher, Hyypia, Warnock, Luis Garcia, Gerrard, Hamann, Alonso, Riise, Traore, Carson, Zenden, Cisse, Crouch, Sinama-Pongolle, Barragan, Potter.
Chelsea: Cech, Cudicini, Johnson, Ferreira, Gallas, Terry, Carvalho, Makelele, Essien, Lampard, Joe Cole, Carlton Cole, Wright-Phillips, Duff, Drogba, Crespo, Robben, Geremi, Gudjohnsen, Huth.

I vår TV-oversikt finner du ut hvilke kanaler som viser kampen, og for pub-folket henviser vi til vår pubguide. For sistnevnte gruppe kan vi også ta med at Tøyen Pub i Oslo har lovet en spesiell overraskelse for Liverpool-supportere i pausen i kveldens kamp.

Istanbul-triumfen er TV-historie
Liverpools enorme comeback i vårens Champions League-finale i Istanbul går inn i TV-historien. Finalen har nemlig blitt stemt frem som det 9. mest minneverdige nyhetsøyeblikket i TV-historien av TV-stasjonen ITV. Det britiske TV-selskapet har rangert de 50 største nyhetsøyeblikkene i historien, og Liverpools seier i Istanbul kommer faktisk foran en hendelse om rivingen av Berlin-muren!

Det er også verdt å nevne at Manchester Uniteds finaleseier i 1999 ikke er inne blant de 20 beste på lista.