SISTE: Liverpool og Villa enige om Baros

Milan Baros er på vei til Aston Villa i en overgang verdt £6.5M, og vil gjennomføre en legetest i Birmingham i morgen. David OLeary vil ikke tviholde på Nolberto Solano. Dirk Kuyt vurderes fortsatt.

Fra England bekreftes det nå at Liverpool og Aston Villa er blitt enige om en overgangssum for Milan Baros.  Spilleren vil nå gjennomføre en legetest i morgen før avtalen kan sluttføres.  Ifølge BBC er transfersummen £6.5M, noe som Villa skal ha tilbudt Liverpool for noen dager siden, men det kan være at man fra Villa Park nå har gått med på å betale en større del av beløpet kontant.

Lyon skal ha vært villig til å legge hele £8.5M på bordet, men spilleren ville ikke til en klubb som ble ledet av hans tidligere sjef Gérard Houllier.

Overgangen til Baros kan sette fart i Liverpools handlevirksomhet før transfervinduet lukkes om en drøy uke.  Det er ingen hemmelighet at manageren er på utkikk etter minst en midtstopper og en høyreving, og trolig også en angriper.  Et navn som er blitt nevnt i forbindelse med høyreflanken er Nolberto Solano, og selv om veteranen fra Peru ikke synes å være aktuell i selve avtalen med Baros, sier manager David O’Leary at han ikke vil stå i veien dersom Liverpool nå bestemmer seg for å komme med en konkret henvendelse.

- Jeg vil aldri tvinge en spiller som vil vekk til å bli i den klubben som jeg arbeider for, sier iren.  - Nobby har sett overskriftene og han har spurt om dem.  Jeg har imidlertid fortalt ham at ingen fra Liverpool har vært i kontakt med meg angående dette, og det var greit for Nobby.

Noe overraskende sa Rafael Benitez på dagens pressekonferanse at angriperen Dirk Kuyt fortsatt kunne være aktuell for Anfield.  Mange trodde at manageren isteden valgte Peter Crouch tidligere i sommer, og at Michael Owen var mest aktuell som en eventuell angriper til.  - Kuyt er en god angriper, hevdet Rafa på Melwood i dag.  - Han var toppscorer i Nederland forrige sesong og er en spiller vi har fulgt.  Kanskje vil han være billigere enn andre spillere, vi får se hva som skjer.