Skade kan ha stoppet spillerkjøp

Skadeproblemene denne sesongen vil rett og slett ikke ta slutt, og nå rammer de også potensielt framtidige Liverpool-spillere. Rafael Benítez er misfornøyd med sesongen.

Inntil forrige uke var Rafael Benítez’ beredt på å kjøpe vingspilleren Mark Gonzalez (20) fra La Liga-klubben Albacete. Forhandlingene var godt i gang, skriver Liverpool Echo. Men så ble spilleren skadd.

Nå er den lynkjappe chileneren ute av fotballen i seks måneder, og det usikkert om – og i tilfelle når - Benítez vil gjennomføre handelen.

Før det kan skje må dessuten enda et hinder overkommes: søramerikaneren trenger arbeidstillatelse. Og for å få det, må han kunne spille fotball, noe som vanskeliggjøres av at han er skadd.

Gonzalez står angivelig på en lang ønskeliste over spillerkjøp, en liste som også skal inneholde navnene til midtstopper Gabriel Milito og angriper Dirk Kuyt i tillegg til keeperen Jose Reina.

Rafa: – Dårlig sesong
Mesterligafinale til tross, Rafael Benítez er ikke fornøyd med sesongen som Liverpool er i ferd med å legge bak seg.

– Jeg er frustrert, for jeg vil vinne alle turneringene. Det er flott å være i Champions League-finalen, og ligacupfinalen var også flott. Men jeg vil være i finalene og i tillegg ende på topp-fire i ligaen, sier den unge og ambisiøse manageren til Liverpools offisielle hjemmesider.

I intervjuet utroper han dessuten Jamie Carragher til sesongens beste Liverpool-spiller, samt skryter av ungguttene som spilte de røde til ligacupfinalen:

– Vi er i mesterligafinalen fordi vi brukte andre spillere i en del kamper denne sesongen. Hele stallen har vært involvert i det vi har oppnådd, fastslår Benítez.