Skadeoppdatering

Dudek og Kewell klare mot Newcastle. Hamann trente ikke i dag. Josemi ute i to uker. Mellor opereres i morgen. Ian Rush ferdig i Chester? Kluivert tilbake for Newcastle.

En rekke spillere pådro seg skader i søndagens finale. Dudek fikk en flenge i leggen og måtte sy ti sting. Kewell ble sparket i begge anklene, men australieren trente i dag. Det gjorde derimot ikke Dietmar Hamann. Tyskeren sto over den første treningen etter finalen grunnet en forslått skinnlegg. Alle tre forventes å være tilgjengelige for Benitez mot Newcastle. Om lårskaden til Traore foreligger det imidlertid ingen nye opplysninger.

 

Josemi ute i to uker

Josemi skadet høyrekneet i gårsdagens reservelagskamp mot Manchester Utd, og gjennomførte i dag en scan. Den viste rift i knehasene. Dette er en ny skade, og det forventes at spanjolen blir ute i to uker.

 

Operasjon for Mellor

Som vi nevnte på lørdag, er Neil Mellor ute for resten av sesongen. Spissen har en betennelse i begge knærne og skal opereres i morgen, skriver liverpoolfc.tv.

 

Rush ferdig i Chester?

Ian Rush kommer sannsynligvis til å bli løst fra sin managerkontrakt med Chester City i løpet av kvelden. Liverpool-legenden kom til Deva Stadium i august, og brakte klubben fra nedrykkssonen og til en plass midt på tabellen. Rush fikk prisen som månedens manager i oktober, og var lojal mot Chester etter en henvendelse om å bli landslagssjef for Wales. Men de siste månedene har det gått atskillig tråere. Klubben har ikke maktet å score i åtte av de ti seneste ligakampene. Rush og klubbformann Stephen Vaughan har samtidig vært uenige om driften av klubben. Helgens 0-5-tap mot Shrewsbury ser ut til å være dråpen som fikk begeret til å renne over for Mr. Vaughan.

For øvrig har utlånte Robbie Foy hittil spilt tre ligakamper for Chester og pådratt seg to gule kort.

 

Kluivert tilbake for Newcastle

Newcastle-spissen Patrick Kluivert har erklært seg selv spilleklar til lørdagens kamp etter å ha vært ute med en lyskestrekk siden 2.juledag. Nederlenderen, som scoret i det motsatte oppgjøret på Anfield,  trente normalt i går.

 

 

Sist oppdatert 02.03.2005 18:09.