Skuffet Gerrard, Mourinho bortvist

Steven Gerrard var uheldig og scoret selvmål, mens José Mourinho ble bortvist av politet etter kapteinens scoring.

Steven Gerrard var en svært skuffet mann etter finaletapet for Chelsea. Kapteinen var uheldig da han nikket inn Chelseas utligningsmål.

-Vi må reise oss fra dette og kjempe for andre ting. Dette er en tung dag for oss, men vi må legge det bak oss, sa Gerrard.

Da Gerrard scoret fant Chelsea-manager Mourinho det passende å legge pekefingeren mot munnen foran Liverpool-fansen. Han signaliserte tydelig at LFC-fansen burde være stille etter scoringen. Politiet hadde mindre sans for portugiserens gest der han oppildnet fansen.

En politimann tok saken fatt og ledet den selvsikre Chelsea-bossen vekk fra laglederbenken til Mourinhos store overraskelse.

-For meg er det uvanlig å bli bortvist av politiet og ikke fjerdedommeren. Politimannen fortalte at Mr. Mourinho måtte forlate banen, sa portugiseren etter kampen.

-Dette var spesielt. Dersom jeg gjør feil eller noe jeg ikke kan gjøre i engelsk fotball må jeg tilpasse meg, fortsatte Mourinho som fikk en opptur etter tap for Newcastle og Barcelona.

Gerrard på sin side innrømmer at det er vondt å sette ballen i eget nett. Attpåtil mot laget han kontinuerlig linkes til og som han takket nei til sist sommer.

-Det er vondt å score selvmål. Det var en dårlig dag for meg og laget, men vi må stå sammen og vise styrke. Vi scoret tidlig, kanskje for tidlig. Liverpool var ti minutter fra seieren, men all honnør til Chelsea. De spilte en god kamp, sa Gerrard som satt svært skuffet igjen på gressmatten da dommeren blåste av etter ekstraomgangene.