Skuffet Rafa etter nytt poengtap

Benitez var svært skuffet etter gårsdagens kamp, og sa at laget hans bare spilte fotball i 20 minutter. Liverpool sliter med å finne ny sponsor tidsnok til at de nye draktene kan lages tidsnok?

Manageren var svært skuffet i går. Et nytt uavgjortresultat på hjemmebane hjelper ikke mye, selv om de røde klatret ett poeng nærmere Everton på tabellen. I praksis er det nå så få kamper igjen å spille at de blå skal klare å kontrollere dette inn. Det er i hvert fall helt sikkert at Liverpool er avhengig av å vinne borte mot Arsenal neste søndag for at det fortsatt skal være realistisk. Men dersom de røde vinner sine to siste må Everton ta minst fire poeng til. Liverpool har bedre målforskjell og kan få maksimalt 61 poeng. Rivalen fra andre siden av Stanley Park står i dag på 58 poeng. Everton spiller mot Newcastle (H), Arsenal (B) og Bolton (B) på sine tre siste.

 

Benitez mener laget hans gjorde mange av de samme feilene som borte mot Crystal Palace forrige helg. – Mye av spillet minnet meg om Palace forrige lørdag. Jeg er svært misfornøyd med mye av det laget presterte. Resultatet er ikke bra og vi spilte bare bra fotball i 20 minutter. Det var de første 20 av andre omgang. Vi tok et poeng innpå Everton, men har samtidig bare to kamper igjen å gjøre det på.

Rafa fortsatte: - Dette er tredje gang på kort tid at vi ikke klarer å utnytte et dårlig resultat av Everton. Jeg vet ikke hvorfor vi sliter etter å ha spilt Champions League, men vi må gjøre noen endringer foran neste sesong. Nå gjelder det bare å avslutte på best mulig måte med de få kampene som gjenstår. Forhåpentligvis får vi sett et helt annerledes Liverpool på tirsdag.

Kaptein Gerrard fremholdt Midllesbroughs gode forsvarsspill etter kampen: - Vi kontrollerte mye av kampen, men de forsvarte seg meget godt. Southgate var rett og slett fantastisk. Vi satte i en periode mye press på dem, men klarte aldri å utfordre Jones så mye som vi hadde håpet. Jeg følte likevel vi fortjente å vinne. Resultatet er frustrerende med tanke på Evertons nederlag i London.

Sponsorkluss på drakter?

Kontrakten med draktsponsor Carlsberg går ut denne sesongen. Fra Anfield har det tidligere blitt antydet at man forsøker å forlenge avtale med ett år til – nå virker det imidlertid som det er utelukket. Den nåværende avtalen har gitt rundt £6M i kassa hver sesong, og jakten på en ny sponsor går tregt. Koreanske LG skal være interessert i å sponse neste sesongs drakter, men ønsker ikke å betale så mye som Carlsberg, i følge spekulasjoner i dagens aviser. Liverpool har derfor ventet i det lengste med å finner en mer lukrativ løsning. Nå brenner imidlertid lyset i begge endene for de røde. Klubbene må ha spesifikasjonene på draktene klar innen utgangen av mars for å få draktene ferdig til sesongstart. I verste fall kan man tøye grensen til slutten av april. Nå skal også den deadlinen være utgått uten av ny sponsorkontrakt er underskrevet. I verste fall kan Reebok kreve penger fra LFC dersom de spiller med drakter til høsten som ikke er tilgjengelig i butikkene.

 

* Det er i dag nøyaktig 40 år siden Liverpool for første gang vant FA-Cupen da de slo Leeds United 2-1 etter ekstraomganger.