Skuffet reservelagstrener

Reservelagstrener Hugh McAuley var mektig skuffet over sitt lag som tapte 2-0 mot Birmingham i går. Legender skal forsere jungelen på Borneo. Liverpool Echo føler seg lurt av Liverpool FC.

Liverpools reservelagstrener, Hugh McAuley, var meget skuffet over de rødes forestilling da man tapte 2-0 borte mot Birmingham i går kveld. Han mener at scoringen de røde forærte hjemmelaget helt i starten av kampen kostet dem dyrt. Birmingham tok som kjent ledelsen etter bare 45 sekunders spill, etter en tabbe av Zak Whitbread. I tillegg gjorde de et mål like før slutt.

- Når man gir bort et mål etter 45 sekunder, kommer man bakpå fra start av. Slik ble det i resten av kampen også. Det var meget skuffende, og du skal bare ikke slippe inn et slikt tidlig mål. Vi hadde et par halvsjanser, men kvelden var meget skuffende sett under ett, sier McAuley.

- David Mannix kom inn i andre omgang, og leverte godt pasningsspill for oss. Han virket kvikk og rask, og så ut til å ville bevise at det var feil av oss å sette han ut av startoppstillingen, uttaler han som den positive beholdningen fra kampen.

Legender i jungelen
Fotballegendene Alan Kennedy (Liverpool) og Neville Southall (Everton) flyr til sommeren til Borneo for å konkurrere i jungelen! Duoen skal kjempe mot andre tidligere britiske fotballspillere som Brian Kilcline, Arthur Albiston og Simon Garner i en konkurranse som har til hensikt å samle inn mer enn £100 000 for vanskeligstilte barn.

I ”jungelutfordringen” skal eks-spillerne først gjennom 32 kilometer på terrengsykkel. Denne etappen stipuleres til fire timer. Deretter skal de rafte 7 kilometer ned en elv med masse stryk. Så skal man slå leir i jungelen, før man skal ut på en hel dagsmarsj gjennom regnskogen. Man skal også skli ned en bratt fjellside ved hjelp av en selvbygd farkost, og til slutt skal man klatre opp et fjell. Klatreetappen er estimert til seks timer.

Alle de tidligere proffene skal sette sammen hvert sitt lag, og Alan Kennedys lag vil kun bestå av Liverpool-supportere, mens Southalls lag kun vil bestå av Everton-supportere. Begge søker nå etter eventyrlystne fans som vil være med på opplegget.

- Det vil bli et utrolig eventyr. Liverpool-supportere som mener de er skikket til det, og som ønsker å være med på en slik utfordring, må bare ta kontakt. Jeg må få laget klart så tidlig som mulig, fordi vi skal gjennom et hardt treningsprogram, sier Kennedy.

Echo skuffet over LFC
I forbindelse med en leserkonkurranse fikk Liverpool Echo låne Champions League-trofeet av Liverpool FC. Konkurranse-vinnerne trodde de skulle få løfte og bli avbildet sammen med det originale trofeet. Skuffelsen var derfor stor når det viste seg at man fra Anfield bare hatt lånt ut en kopi.

- På grunn av en enorm mengde forespørsler om å få låne Champions League-trofeet, har klubben fått laget en kopi av trofeet som blir lånt ut til arrangement utenfor Anfield. Det originale trofeet får ikke forlate klubbmuseet på Anfield annet enn under helt ekstraordinære omstendigheter, heter det i en uttalelse fra klubben i sakens anledning.

Liverpool Echo er skuffet, ettersom de levde i den tro at de hadde fått låne original-trofeet for å gi sine leserne en enestående sjanse til å løfte dette.