Sky hevder Riise må stå over mot Pompey

Sky Sports hevder at John Arne Riise ikke kan spille mot Portsmouth. Kirkland tilbake i trening. Betis og Wigan utsolgt. Supporter får Japan-tur. Serbisk stopper linkes. Calliste fikk en time.

Sky Sports sitt nettsted slår i ettermiddag kategorisk fast at John Arne Riise vil måtte stå over Liverpools kamp mot Portsmouth på lørdag, etter hjernerystelsen han pådro seg under spill for Norge i Tsjekkia i går kveld.

Sky Sports bringer sitater fra landslagets lege Thor Einar Andersen om at det vil ta noe tid før Riise kan spille igjen. I norske medier har dette vært tidfestet til 2-3 dager. Liverpool FC har så langt ikke kommentert sunnmøringens skade.

Kirkland tilbake raskere enn antatt
Chris Kirkland skal ha vært tilbake i normal trening med West Bromwich igjen i dag, etter sin nyreskade. Engelske medier tror dermed at den utlånte keeperen vil vokte buret når WBA møter Middlesbrough søndag om en drøy uke. Da Kirkland pådro seg skaden mot Bolton i slutten av oktober, ble han anbefalt å hvile i fire uker. Men nå har han altså fått klarsignal til å gjenoppta treningen av en spesialist, selv om Tomasz Kuszczak vil vokte buret for WBA mot Everton på lørdag.
- Chris begynte å trene igjen i dag, og det er godt nytt. Spesialisten har gitt han klarsignal til å begynne treningen igjen, og han vil komme i betraktning til Middlesbrough-kampen, bekrefter WBA-manager Bryan Robson.

Betis og Wigan utsolgt
Billettkontoret på Anfield melder nå at hjemmekampene mot Real Betis og Wigan, henholdsvis i Champions League og ligaen, nå er helt utsolgt.

Super-supporter får tur til Japan!
Liverpool-supportere har nå muligheten til å vinne en gratis tur til Japan for å følge Liverpool i klubb-VM. FIFA har bestemt seg for å gi en supporter fra hvert av de deltagende lagene en gratis tur til Japan, der de får følge sine lag på nært hold i turneringen. Alt man trenger å gjøre for å delta i ”trekningen” er å gå inn på FIFA sin offisielle webside. Der finner man et skjema man må fylle ut. Blant annet må man gi en god forklaring på hvorfor man er en super-supporter som fortjener å bli påspandert reise, opphold og kampbilletter. FIFA vil foreta en tilfeldig trekning av skjemaene. 10 skjema vil på trukket ut fra hver klubb. Deretter vil en jury kåre de 3 beste og mest kreative grunngivelsene fra hver klubb. Disse vil bli lagt ut på FIFA sitt nettsted, og så er det opp til supporterne selv å stemme frem den av de tre som skal få Japan-turen.

Serber linkes
Sky Sports sitt nettsted skriver i ettermiddag at Liverpool skal være i ferd med å sjekke ut Spartak Moskvas serbiske forsvarer Nemanja Vidic. Landslagsspilleren for Serbia & Montenegro skal være et transfermål for flere europeiske storklubber, og Rafael Benitez skal altså være mellom managerne som har midtstopperen i kikkerten.

Vidic spilte tidligere for Crvena Zvezda (Røde Stjerne). Aston Villa skal også ha kikket på spilleren, men David O’Leary skal ha konkludert med at han blir for dyr. Spilleren skal ha en klausul i kontrakten om at han skal kunne løses fra sin kontrakt med den russiske klubben dersom noen legger £4.8M på bordet. Inter, Palermo og Fiorentina er andre klubber som følger serberen nøye.

Calliste fikk halvannen omgang
Ramon Calliste fikk 60 minutter på banen før han ble byttet ut da Wales U21 klarte uavgjort 3-3 borte mot Kypros på tirsdag. Liverpool-spissen kom ikke på scoringslista. Waliserne ble redusert til ti mann fem minutter før Calliste ble byttet ut.