Sliten kaptein

En sliten Steven Gerrard var fornøyd med tre poeng i Spania, og retter nå fokuset mot ligamøtet med Manchester United. Thaiene har ikke gitt opp Liverpool.

Steven Gerrard var godt fornøyd med tre poeng i den første kampen i årets Champions League, og retter nå blikket mot den viktige ligakampen mot Manchester United på søndag.

- Vi er veldig godt fornøyd med de tre poengene. Det var en god kamp fra vår side, og nå må vi gjøre det samme mot Manchester United i helgen.

Sliten etter landskampene
Liverpool-kapteinen insisterer på at han ikke er fornærmet over at han ble plassert på reservebenken av manager Rafael Benitez. Han kom som kjent inn som innbytter etter 74 minutter, og har full forståelse for at han ble hvilt med tanke på søndagens ligakamp.

- Dette handler ikke bare om meg. Vi har en stor stall med fantastiske spillere, og jeg tror du vil få se at manageren kommer til å bruke dem alle i løpet av sesongen. Etter leggskaden min har jeg heller ikke fått trent så mye, og etter de to tette kampene med England var jeg virkelig sliten.

- Real Betis var nok overrasket over lagoppstillingen som møtte dem. De hadde kanskje forventet at Djibril Cisse ville starte, men Luis Garcia spilte bak Peter Crouch, og det fungerte bra. Han dukket jo opp, og scorte et mål, konstaterer Gerrard.

- Målet er jo å få med seg poengene hjem, og ettersom vi fikk alle tre er vi godt fornøyde.

- Vi kan vinne hvor som helst
Gerrard hevder også at selvtilliten i Liverpool-troppen nå er så stor, at han og hans lagkamerater tror de kan vinne på bortebane hvor som helst i Europa.

- Det som skjedde i fjor, har gitt oss troen på at vi kan dra hvor som helst i Europa og få med oss et godt resultat. Vi har bevist at vi er vanskelige å slå, både på hjemme- og bortebane, slår han fast.

Thaiene gir seg ikke
AFP rapporterer fra Bangkok at det thailandske konsortiumet som ønsket å kjøpe seg inn i Liverpool FC ikke har gitt opp sine planer. De hevder at forhandlingene fortsatt er på sporet, selv om de anslår at det kan ta enda ett år før de oppnår noen enighet med klubben.

Det var en på en pressekonferanse i går at Paiboon Damranongchiatham avslørte at konsortiumet fortsatt håper å få i stand en avtale med Liverpool. Han påstod at han nylig hadde vært i kontakt med Rick Parry om saken, og hevdet at forhandlingene hadde blitt utsatt i avvente av Adidas sin overtakelse av Liverpools sponsor, Reebok.

- Forhandlingene med Liverpool vil bli gjenopptatt ett annet år, påstår Paiboon.