Smicer og Baros scoret for Tsjekkia

Baros og Smicer på scoringslista. Dudek holdt buret reint, mens Welsh og England U20 slet mot Portugal. Champions League støtte fra uventet hold.

Røde i landskamper

Jerzy Dudek og Polen gikk forbi England i gruppe 6 med 3-0 seier over Aserbajdsjan. Helten fra Champions League-finalen gjorde sine saker bra og unngikk altså baklengsmål. Polen har to poeng mer enn England, men en kamp mer spilt.

John Arne Riise spilte hele kampen på venstreback da Norge spilte 0-0 mot Italia I Oslo lørdag kveld.

Milan Baros og Vladimir Smicer (bildet) scoret et mål hver i Tsjekkias 8-1 seier over Andorra i gruppe 1. Tsjekkerne er dermed poenget bak Nederland som topper med 19 poeng. Den tsjekkiske Liverpool-duoen har begge vært linket bort fra Anfield den siste tiden.

Luis Garcia kom inn i andre omgang for Spania som sikret seg tre poeng hjemme mot Lutauen. Xabi Alsonso måtte på sin side se 1-0 oppgjøret i sin helhet fra benken.

Unggutten John Welsh var kaptein i Englands U20-landskamp mot Portugal lørdag. De engelske løvene klarte imidlertid ikke å kvittere etter at Portugal gikk opp i ledelsen, og 0-1 taper gjør at Welsh og co må vinne morgendagens kamp i Toulon-turneringa for å avansere til sluttspillet. Welsh ble for øvrig byttet ut til fordel for Middlesbroughs Andy Davies etter 68 minutter.

Støtte fra uventet hold

Mens vi venter i spenning på UEFAs avgjørelse om Liverpool får delta i neste års Champions League kommer det nå støtte fra svært så uventet hold. Forrige uke var det David Beckham som argumenterte for at mesteren må få muligheten til å forsvare tittelen, mens i dag snakker Manchester Uniteds Alan Smith og Wes Brown varmt om Liverpool!

- Jeg mener Liverpool burde få lov til å spille i Champions League, sier Smith, mens kompisen Brown legger til:

- Som vinnere av Champions League må Liverpool få muligheten til å forsvare trofeet, mener altså Wes Brown.