Smicer scoret for reservene

Vladimir Smicer scoret i 1-1 kampen mot Everton og beviste at han er et alternativ til den ledige spissplassen mot Bolton neste helg. Smyth må opereres i kneet.

Med flere spillere opptatt med U-landskamper spilte Liverpool uavgjort borte mot Everton på Haig Avenue i går kveld. Smicer spilte bak Conal Platt på topp, og gjorde en god kamp, han kunne lett ha blitt matchvinner da han misbrukte en sjanse alene med keeper 11 minutter før slutt. Kampens beste spiller, David Mannix, hadde også en gylden sjanse til å avgjøre kampen da hans gode forsøk på å skru ballen inn i krysset ble reddet av Wright.

Everton tok ledelsen med et kjempeskudd fra over 35 meter før Smicer utlignet med en god avslutning på et innlegg fra David Raven tidlig i andre omgang. Pellegrino og Nunez spilte også nitti minutter for reservene. Det samme gjorde Stephen Hogg, en 19-årig som nylig ble frigitt fra Manchester United. Han prøvespiller på Anfield nå og kan enten spille midtstopper eller sentral midtbane. Hogg spilte sammen med Mannix på midtbanen og gjorde sine saker bra.

Mark Smyth (bildet), som har spilt ligacup med A-laget denne sesongen, måtte før denne kampen opereres i høyre kne og er ute i 4-6 uker. Jon Otsemobor var dermed kaptein i fraværet til Welsh.

Liverpool stilte med dette laget:

Harrison, Otsemobor, Raven, J Smith, Pellegrino, Hogg, Nunez, Mannix, Platt, Smicer, Wilkie. Ikke brukt: O'Donnell, Luzi, Noon, Hammill, Barratt.

U-21 landskamper

Scott Carson og John Welsh spiller mot Tyskland senere i kveld. Kampen spilles i Hull og begge land kjemper om en plass i U-21 EM. Darren Potter vil være i aksjon når Irland spiller mot Israel.