Smicer starter mot Birmingham?

Vladimir Smicer kan gjøre ”comeback” mot Birmingham i morgen. Nunez vedgår svakheter i spillet, men håper å komme sterkere tilbake. God statistikk på St Andrews. Carragher arrestert!

Vladimir Smicer ligger an til å starte sin første kamp for Liverpool siden 2. mai 2004 på St. Andrews i morgen. Med Luis Garcia ute med suspensjon, og en Antonio Nunez som har slitt med skader og form siden overgangen fra Real Madrid, kan den rutinerte tsjekkeren bli foretrukket på den ”problematiske” høyrekanten vår.

 

Nunez er tilbake fra suspensjon etter utvisningen mot Burnley, men var ikke på benken i 3-1 seieren mot Fulham. En langvarig kneskade satte han lenge utenfor etter overgangen i høst. Det han foreløpig har fått vist frem på førstelaget har langt fra vært overbevisende. Han sier selv at han trenger mer tid til å bevise hva som bor ham. – Jeg tror jeg har mye mer å gå på enn det har jeg prestert hittil i den røde trøya, uttaler spanjolen med klar adresse til de som følger laget fra tribunen. Han mener skaden satte ham tilbake, og innrømmer at det har tatt tid å vende seg til den tøffe spillestilen i Premier League. Nunez sier videre at han ble skuffet over å få tre kampers karantene etter Burnley. – Det jeg gjorde kvalifiserer i seg selv ikke til en så lang utestengelse, men jeg skjønner at regelverket regulerer dette. Kantspilleren håper å være på benken mot Birmingham i morgen og forhåpentligvis få vist seg frem ytterligere i den røde trøya.

 

God statistikk på St Andrews

Liverpool har vunnet tre av de fire siste bortekampene og ønsker å forbedre denne statistikken ytterligere i morgen ettermiddag. De røde har bare tapt en av de siste ni ligakampene i Birmingham på de 28 siste årene og ønsker å gjenta fjorårets bedrift da de vant 3-0. Hjemmelaget ligger langt nede på formtabellen i Premier League, men noterte seg for en overraskende 1-0 seier da lagene møttes på Anfield i november. Skulle de vinne også i morgen vil de ta sin første ”double” mot de røde på 69 år. Birmingham har imidlertid bare notert seg for en seier og fem nederlag på de seks siste kampene i ligaen. Gjestene har fortsatt ikke tapt en ligakamp de har scoret i denne sesongen. Så det er bare å håpe på et tidlig mål i morgen…

 

Carragher senior arrestert

Faren vil Jamie Carragher ble arrestert på et VIP-rom i forbindelse med landskampen på Villa Park i midtuken. Gary Carragher, som følger sønnen fra tribunen i alle kampene, var i følge politiet full og nektet å flytte seg på politiets ordre. 50-åringen hadde selv tilgang til lokalet, men skal ha fått med seg en del andre folk vaktene satte spørsmålstegn ved. Da det oppstod en diskusjon og krangel om saken ble lovens lange voktere tilkalt og bestemte seg da for å arrestere faren til Carra. En slik arrestasjon er en alvorlig sak i fotball-England. Carragher senior risikerer å bli utestengt fra alle baner i inntil seks år. Passet hans kan også bli inndratt i forbindelse med kamper England spiller i utlandet. Dersom Jamie spiller i VM i Tyskland kan det i så fall bli uten hans største fan på tribunen…