Smith kritiserer myndighetene

Liverpool-legenden Tommy Smith hudfletter de som kan ødelegge stadionplanene for de helrøde. Sesongens dvd på salgstoppen. Dansker linket til Anfield.

- Fotballen hjelper Liverpool by

Daglig leder Rick Parry er ventet tilbake til Merseyside i morgen, etter et tredagers opphold i utlandet.  Foreløpig har ikke Parry gitt noen reaksjoner på at offentlige fond til å hjelpe med klubben med å bygge en ny stadion i Stanley Park enten er blitt avslått eller vurderes å bli trukket tilbake.

 

Den tidligere kapteinen på Anfield, Tommy Smith, er imidlertid klar på hva han mener om at LFC ikke får den støtten man har søkt på:  - Jeg kan ikke tro måten som Liverpool blir behandlet på av styresmaktene i nordøst.  Nyheten denne uka om at en støtte på £23M ikke vil bli gitt til klubben er forbløffende.

 

- Klubben har ennå ikke kommentert dette og det vil bli interessant å høre hva de sier om situasjonen med en ny stadion nå.  For meg synes det imidlertid som om NWDA hentyder at det ikke er til den lokale befolkningens fordel at Liverpool FC bygger et nytt stadion i Anfield, og at de derfor ikke føler at det er rett å hoste opp en eneste penny.  Hvilken planet lever disse folkene på?

 

- Fotballen er livsåren på Merseyside, hvor både Everton og Liverpool er helt avgjørende for byen.  Det har vært slik i årtier, hvor ikke minst de røde gjennom sin suksess ute i Europa, har hjulpet denne byen med å gi den en identitet både hjemme og ute.  Jeg reiser regelmessig til Amerika og det er to ting de forbinder umiddelbart med denne byen, nemlig Beatles og fotball.

 

- I Manchester har City fått enorm hjelp gjennom nærmest å ha blitt gitt en stadion bygget for Commonwealth Games.  Men litt hjelp for Liverpool?  Det synes som om vi kan glemme det.  Synd og skal for disse paragrafrytterne i dress.  De forstår bare ikke hva fotballen betyr for folk i denne byen, og hvor viktig det er for økonomien.

 

 

LFC selger mest

Den nylig utgitt dvd’en om Liverpool i sesongen 2004/05 topper alle salgslister.  40.000 eksemplarer ble solgt på to dager, og det var lang kø utenfor HMV i Church Street da salget startet ved midnatt i slutten av forrige uke.  En egen dvd som kun gjelder Champions League vil bli gitt ut i midten av juli.

 

 

Spekulasjoner om danske spillere

Kan vi forvente noe mer action fra Liverpools side når det gjelder kjøp av nye spillere, når stab og spillere er tilbake på Melwood fra mandag av?  Dagens nokså vage rykter hevder at de røde vurderer de danske spillerne Jon Dahl Tomassen og Daniel Agger.  Thomassen skal være misfornøyd med lite spilletid i Milan, mens Agger er årets unge spiller i Danmark etter en sterk sesong som midtstopper for Brøndby.