Snytt for soleklare straffespark

Hva er det med Chelsea og straffespark på Anfield? For andre år på rad ble de røde snytt for ellevemetere mot London-laget, noe som irriterte Jamie Carragher og Rafael Benitez kraftig.

Jamie Carragher insisterte på at Liverpool ble snytt for et soleklart straffespark i kveldens målløse Champions League-møte med Chelsea på Anfield. Carragher så sin heading bli blokkert av William Gallas sin utstrakte hånd, men en godt plassert dommer, Massimo De Santis, blåste utrolig nok for corner.

Det samme gjorde italieneren da Sami Hyypiä ble meid ned på fem-meteren av Didier Drogba i første omgang. Godt gjort å dømme corner i stedet for straffespark også ved det tilfellet, da Hyypiä var klart sist på ballen, mens Drogba sparker finnen knallhardt bak i leggen.

I tillegg var det to ikke fullt så soleklare straffesituasjoner, da Hyypiä ble holdt i trøya i det han skulle gå opp for et innlegg og da Garcia ble holdt igjen av Ferreira da han kom alene mot Cech, som dommeren valgte å overse.

Carragher var ikke blid på dommeren etter kampslutt.

- Det var en soleklar straffe. Hver gang vi spiller mot Chelsea ser vi ut til å bli snytt for straffespark, uttalte en frustrert midtstopper, og hadde trolig også Tiagos hands fra ligaoppgjøret på Anfield i fjor friskt i minnet.

- Dersom vi hadde fått straffespark, er det en god sjanse for at vi ville ha gjort mål og vunnet kampen. Men vi skal prøve å ikke gråte så alt for mye over spilt melk, sa han etter kampen.

- Kanskje kjenner vi hverandre for godt, for det var ikke mange sjanser noen vei, og det vil trolig bli det samme på Stamford Bridge, la han til.

- At vi vant vår første bortekamp i Champions League var en bonus, og vi er godt fornøyd med å stå bokført med fire poeng etter to kamper, avsluttet Carragher da han ble intervjuet av Sky Sports.



Rafa: - Vi var det beste laget
Også Rafael Benitez følte at Chelsea burde ha vært straffet for handsen til William Gallas foran The Kop, og karakteriserte det som et klart straffespark.

- Straffen var soleklar når du ser den på TV. Når du spiller mot de store klubbene er det gjerne små detaljer som kan bli helt avgjørende. Dette var en stor detalje, og det er helt utrolig at vi ikke fikk straffe på den situasjonen. Kanskje skulle vi hatt en straffe til også, men den ble heller ikke gitt.

Benitez mente at Liverpool var det beste laget, kampen sett under ett, og var fornøyd med innsatsen fra sitt mannskap. Manageren mente at man rett og slett hadde vær uheldig som ikke vant oppgjøret, straffesituasjonene tatt i betraktning.

- Vi spilte en god kamp, og jeg mener vi var bedre enn Chelsea i kveld. Vi vet at forskjellen på lagene ikke er stor. Vi har vist folk at vi er i stand til å slå dem. Vi slo dem i fjor, og vi kan slå dem igjen.

- Vi ønsket å vinne kampen, og vi prøvde å spille med et høyt tempo. Crouch gjorde en flott innsats med å holde på ballen på topp for oss. Det er mye positivt å ta med seg videre fra denne kampen for oss, avslutter Rafa.