Southampton og Liverpool enige om Crouch

Da går endelig transfersagaen rundt Peter Crouch mot slutten. Southampton og Liverpool har blitt enige om en overgangssum på £7M, og spilleren reiser nå til Anfield for den medisinske testen.

Liverpool og Southampton skal ifølge nettstedet til Sky Sports ha blitt enige om en overgangssum på £7M for Peter Crouch, og den hengslete spissen reiser nå til Anfield for å gjennomføre en legetest. Flere Premier League klubber kastet seg inn i kampen om landslagsspillerens signatur det siste døgnet, men spilleren selv ønsket seg til Liverpool, og de røde trakk ikke uventet, bokstavelig talt, det lengste strået i den drakampen.

Liverpool blir den femte klubben Crouch spiller for. Han startet karrieren i Queens Park Rangers, før ferden gikk videre via Portsmouth og Aston Villa til Southampton.

- Det mest spesielle med Peter er høyden hans. Det er det du legger merke til først. Men han har også en fantastisk førstetouch, og en god fortballforståelse, i tillegg til å være god i lufta. Han er en fantastisk spiller, og en fin fyr, og jeg har aldri hatt noen problemer med Peter. Selv ikke under denne overgangssaken, uttaler hans siste manager, Harry Redknapp.

- Liverpool har vært etter han lenge nå, og mange ville ha reagert negativt på at vi ikke ønsket å selge. Men ikke Peter. Han har møtt på trening som vanlig hver eneste dag, har jobbet hardt, og vært et fantastisk eksempel for alle andre spillere. Dette er faktisk andre gang jeg selger han. Jeg solgte han først fra Portsmouth for £5M, og nå igjen for £7M. Kanskje møtes våre veier igjen, og jeg selger han for tredje gang, spøker Redknapp.

- Jeg ønsker han i alle fall lykke til, og er sikker på at han blir en stor suksess i Liverpool.

Vi kan som en bisetning til denne overgangen ta med at påmeldingsfristen for nye spillere til 2.kvalifiserende runde i Champions League er ved midnatt kommende torsdag. Liverpool satser nok dermed på å ha alle formaliteter i orden innen da.