Stand up for the Champions!

Liverpool-supporterne i Kristiansund er en meget aktiv gjeng. Lørdag 13.august arrangerer de stort ”Stand up for the Champions-party” i forbindelse med serieåpningen i England.

Lørdag 13 august inviterer Liverpoolsupporterne i Kristiansund til tidenes supportertreff på fotballpuben Mr Fasting midt i Kristiansund sentrum. Her får du muligheten til å gjenoppleve de fantastiske gledescenene fra årets Champions League-finale, direkte overføring av serieåpningen i Premier League, Liverpool-sanger, konkurranser og møte andre helfrelste og likestilte supportere. Dette er festen alle Liverpoolfans i Kristiansund bare ikke kan gå glipp av.

Mr. Fasting er Kristiansunds ledende fotballpub. Her er det to gedigne storskjermer, og Fasting sender det meste av engelsk fotball direkte. Liverpoolfansen i Kristiansund bruker å møtes på Fasting for å følge favorittlaget, og garanterer høy partystemning!

Under Champions League finalen var puben fylt til randen av feststemte Liverpoolfans som var kledd i rødt og hvitt. Liverpoolsupporterne skapte en atmosfære som man aldri tidligere har opplevd maken til på et utested i Kristiansund. Ingen tvil om at i Solskjær sin hjemby er det Liverpoolfansen som dominerer. Det er jo ikke mange årene siden Solskjær selv var medlem i Liverpools supporterklubb, og var en av oss!

Arrangørene oppfordrer flest mulig Liverpoolsupportere til å kle seg i Liverpooleffekter og bli med på å feire Champions League triumfen, og markere åpningen av årets Premier League-sesong. Det vil også bli en mulighet til å ta en nærmere titt på miniatyrutgaven av Champions League pokalen som står utplassert på Fasting.

Her er det foreløpige programmet for dagen.

Kl 12                Dørene åpnes
Kl 13                Konkurranser, musikk og markedsføring av Liverpool supporterklubb
Kl 13.45            Everton vs Manchester United
Kl 16                Høydepunkter fra Champions League finalen
Kl 18                You”ll never walk alone (allsang)
Kl 18.15            Middlesbrough vs Liverpool
Kl 19                 Siste frist for innlevering av konkurranser
Kl 20.15            Høydepunkter fra årets Champions League
Kl 21                Premieutdeling

Arrangørene vil også benytte supportertreffet til å markedsføre Liverpool sin offisielle supporterklubb i Norge, og verve nye medlemmer. Liverpool supporterklubb i Norge har i dag over 19 000 medlemmer. Alle som kommer på treffet vil få utdelt eksemplarer av medlemsbladet The Kopite og annet relevant informasjon om supporterklubben. Arrangørne vil oppfordre alle sammen til å ta turen innom supporterklubben sin offisielle hjemmeside www.liverpool.no.  Her finner man alt man ønsker av informasjon om hva som foregår i og rundt klubben.
 
Arrangørene i Champions of Europe 2005-komiteen ønsker alle Liverpoolsupportere hjertelig velkommen til tidenes supportertreff i Kristiansund. De kommer forløpende med mer informasjon om arrangementet på sin hjemmeside www.spiceboys.no. Man kan også få ytterligere informasjon om arrangementet ved å sende en e-post til [email protected] eller ta kontakt med pressetalsmann Johnny Rotvær på telefon 980 88 154.


 Champions