Stephen Warnock berømmes

Alan Kennedy og Steven Gerrard er blant dem som roser Liverpools venstreback mot Leverkusen. Kapteinen misset flyet. Portsmouth-Liverpool også flyttet.

Stor kveld for scouser

Stephen Warnock var en av Liverpools beste spillere i 3-1 seieren mot Bayer Leverkusen, og med Djimi Traore ute med skade vil 23-åringen nå håpe han kan sikre seg regelmessig spill på venstrebacken framover.  En av de som kjenner den posisjonen best er Alan Kennedy, som selv avgjorde finalen i Serievinnercupen i 1981 fra venstrebacken.  Senere ble han også helt i straffekonkurransen i 1984.

- Jeg kan huske Stephen fra han var på en av mine fotballskoler, og viste seg virkelig som et fremtidsløfte.  Jeg ringte Steve Heighway og Roy Evans og sa at de måtte kikke nærmere på ham.  Jeg synes han var fantastisk mot Leverkusen.  Jeg liker ham virkelig som venstreback.  Han har et utmerket venstreben, kan slå pasninger, og kommer seg fram på banen.  Taklingen han gjorde helt mot slutten var bare fantastisk og Rafa vil ha likt å se en spiller som aldri ga opp på den måten.  Jeg håper at Stephen nå kan komme seg videre og få spille flere kamper på rad.  Han fortjener det. 

 

- Stephen var glimrende, la kapteinen Steven Gerrard til.  - Hvis en tenker på at han bare har spilt en håndfull av kamper ute i Europa var det en eksepsjonelt god kamp av ham.  Jeg er virkelig glad på hans vegne.

 

 

Gerrard fornøyd etter formsvikt

Da Liverpool satte veien mot Køln, og et fly hjem til Merseyside, var Steven Gerrard fortsatt igjen på BayArena i Leverkusen.  Midtbanespilleren slet nemlig med å få ut de nødvendige dråpene som skulle til på dopingtesten etter kampen.  Det var uansett en fornøyd kaptein som kunne se tilbake på en god kamp for både lagets og hans eget vedkommende:  - Ingen vet bedre enn meg om jeg spiller bra eller ikke, og i de siste fem eller seks siste kampene har jeg vært under den standarden jeg forlanger av meg selv.  Manageren har også fortalt meg at han forventer mer, slik at jeg følte at jeg behøvde å gjøre en god kamp.  Jeg er fornøyd med hvordan det gikk i går kveld.  Det var mye bedre enn hva jeg har vist i det siste.

 

- Manageren vil alltid ønske mer av oss, enten vi spiller bra eller ikke.  Til tross for at vi vant 3-1, fortalte han i garderoben etterpå at han ikke synes 2.omgangen var god nok.  Det er derfor han har hatt en slik suksess som trener.  Han vil ikke akseptere at verken enkeltspillere eller laget ikke presterer.

 

 

Portsmouth-Liverpool på onsdag

Liverpools bortekamp mot Portsmouth er flyttet til fra tirsdag til onsdag 20.april.  Avspark er kl 20.45.  Årsaken er at hjemmelaget har fått flyttet kampen før til søndag.