Sterk borteseier for reservene

Liverpools unge reservelag lå under 0-2 mot Bolton, men scoringer fra Danny Guthrie, David Mannix og Daven Raven sørget for den tredje seieren på rad.

Et Bolton med bl.a. japanske Nakata og meksikanske Borgetti åpnet best i en meget underholdene kamp på County Ground.  To scoringer på et drøyt minutt fra Fojut og Borgetti ga hjemmelaget 2-0, men Danny Guthrie utlignet med en heading før pause.

Bolton byttet ut noen av sine mest erfarne spillere ved pause, og ungguttene til trenerteamet Paco Herrera og Hugh McAuley utnyttet dette etter hvert.  Et kvarter før slutt utlignet David Mannix med et glimrende skrudd frispark.  Åtte minutter før slutt sørget et sjeldent mål fra David Raven for at reservene fikk sin tredje seier på rad.

Liverpool stilte med med Godwin og Raven på backene, og med O’Donnell og Roque i midtforsvaret.  Barragan spilte høyrekant og Guthrie venstrekant i en drøy halvtime, før Barragan fikk en skade og Hamill gikk inn på venstre og Guthrie byttet side.  Hobbs og Mannix var i midten, mens Irdrizaj og Calliste var på topp.  Paul Anderson, på prøvespill fra Hull, spilte 2.omgang, mens Michael Nardiello erstattet Calliste et kvarter før slutt.

Godwin Antwi skal ha hatt sin beste kamp så langt for reservelaget.  Ghaneseren var meget sterk på høyre back.  Adam Hamill imponerte også etter at han kom inn og hadde et godt forspill til 1-2.  Paul Anderson fra Hull var også et hyggelig bekjentskap i de 45 minuttene han spilte.  En liten og kvikk angrepspiller som altså er på prøve fra Hull.  Antonion Barragan måtte ut etter en smell, men det virket ikke å være noen alvorlig skade.

Liverpools lag: Willis; Godwin, Roque, O’Donnell, Raven; Barragan(O’Donnell 33), Hobbs, Mannix, Guthrie; Irdizaj(Anderson 46), Calliste(Nardiello 75).  Reserver: Roberts, Peltier.