Steve Finnan mister landskamp

Finnan fortsatt lårskadet. Polen frykter at Dudek er ukonsentrert. EM-håpet ute for Potter. Seier og scoring for Medjani. Per Ravn Omdals syn. Mellor og Raul på ryktebørsen. Houllier gjenforent med Bergues.

Steve Finnan spiller definitivt ikke Irlands VM-kvalifiseringskamp mot Israel i kveld. Høyrebacken har mislyktes i å bli bra av lårskaden han pådro seg i Champions League-finalen. Irlands landslagssjef Brian Kerr tror imidlertid 29-åringen kan bli friskmeldt i tide til onsdagenes kamp mot Færøyene.

 

Frykter at Dudek er ukonsentrert

Polen møter Aserbajdsjan borte, men den polske landslagssjefen Pawel Janas frykter at Jerzy Dudek vil ha konsentrasjonsproblemer etter at keeperen har vært mye i mediabildet grunnet fantastisk spill i Champions League-finalen. – Jerzy har gitt intervjuer hele tiden de siste 10 dagene om sin framtid, nåtid og fremtid. Jeg vet ikke om han kan konsentrere seg om kampen. Det bekymrer meg, uttaler Janas.

EM-håpet ute for Potter

Darren Potter spilte hele EM-kvalifiseringskampen da Irland U21 spilte 2-2 i Longford mot Israel U21. Irene lå under 0-2 ved pause. Israel avsluttet kampen med 10 spillere. Resultatet betyr at Irland U21 må se langt etter EM-sluttspillet neste sommer.

 

Seier og scoring for Medjani
Carl Medjani, utlånt til Lorient, var igjen kaptein da Frankrike U20 møtte Japan U20 i Toulon-turneringen. Japan ledet 1-0 ved pause, men Medjani utlignet på en heading fra corner 20 minutter ut i 2.omgang. Frankrike seiret til slutt 2-1, og er klar for semifinalen allerede før siste gruppespillskamp mot Mexico. Ungdomsturneringen fortsetter i dag med kamper i den andre gruppen. Her er det gruppefinale mellom England og Portugal, og John Welsh er kaptein for engelskmennene.

 

Per Ravn Omdals syn

Vi brakte i går en oversikt fra Liverpool Echo over hva slags syn de ulike medlemmene i UEFAs Eksekutivkomité har på Liverpools deltagelse i Champions League neste sesong. Per Ravn Omdal skal være en av medlemmene som er i mot. Etter det vi forstår så oppfatter Omdal sesongen i UEFA fra januar til desember, og at en regelendring måtte være godkjent senest desember 2004.

 

Mellor og Raul på ryktebørsen

Ifølge Daily Mirror skal West Bromwich stå klar med et bud på £750000 for Neil Mellor. Spissen spilte 16 kamper og scoret fem mål forrige sesong, men ettersom Rafael Benitez jakter forsterkninger til angrepet, kan det bli enda vanskeligere for 22-åringen å få spilletid neste sesong. Unggutten er for tiden ute med en kneskade.
The Sporting Life melder at Raul kan komme til å forlate Real Madrid i sommer, og at Liverpool kan bli neste destinasjon for 27-åringen!


Houllier gjenforent med Bergues

Gerard Houllier ble nylig ansatt i Lyon, og har nå hentet inn Patrice Bergues som sin assistent. Bergues forlater posten som sportsdirektør i Lens og blir gjenforent med Houllier. Bergues var på Anfield mellom 1998 og 2001, og får mye av æren for at de røde vant UEFA-cupen, FA-cupen og Ligacupen i 2001.