Steven Gerrard i 300

Kapteinen scoret et viktig straffespark i sin kamp nummer 300 for Liverpool F.C. Rafa Benitez fornøyd og mener laget har større kapasitet enn for ett år siden. David O'Leary raste mot dommeren.

I sin 300. kamp for klubben scoret Steven Gerrard et særdeles viktig straffespark fem minutter før slutt. Det gav oss ikke bare en kjærkommen borteseier – den første av sesongen, men også tre nye viktige poeng i Premier League.

- Alt jeg tenkte på var poengene, uttalte Steven etter kampslutt. Det var noen sekunder knyttet spenning opp til hvem som skulle ta straffen med både Cissé og Garcia byttet ut. Alonso var en kandidat, og Zenden hadde nok heller ikke sagt nei. Likevel var det kapteinen som tok ansvaret og satte ballen perfekt i motsatt hjørne. – Vi har slitt med å få resultater i en del ligakamper. Det var deilig å ta med alle tre poengene hjem i dag!

Steven tar straffespark i dagens kamp.

Rafa Benitez mener kampen er et bevis på at de er både bedre og sterkere enn forrige sesong. – Vi liker å ødelegge statstikker og det er godt å kunne vinne borte etter Champions League. Det har vi slitt med. Vi skapte sjanser, holdt buret rent og spilte i perioder bra. Han pekte på at laget nå hadde holdt nullen i like mange kamper som i hele fjorårssesongen. – Det er en forbedring og noe å bygge på, avsluttet han.

David O’Leary raste mot dommeren etter kampen og mente at straffesparket var feilaktig idømt. Villa-manageren var ikke blid etter kampslutt. Iren er ikke kjent for å spare på karamellene og han uttalte at det aldri skulle ha vært straffe da Crouch ble holdt nede og lagt i bakken på et innlegg. Han sa også at Steve Bennett med den avgjørelsen gav alle poengene til Liverpool.