Stevie G på Årets Lag

Steven Gerrard ble den eneste røde som ble hedret av spillerne selv. Milan Baros ikke alvorlig skadet, men onsdagens kamp er i fare. Norsk dommertrio på Stamford Bridge, ifølge Arne Scheie.

Gerrard på sentral midtbane

John Terry ble Årets Spiller valgt av spillerne selv.  Lagkameraten Frank Lampard var nærmest i avstemningen.  Steven Gerrard var en av de seks nominerte, men måtte nøye seg med en plass på Årets Lag. 

 

Denne ellveren ble valgt ut: Petr Cech, Gary Neville, John Terry, Rio Ferdinand, Ashley Cole, Shaun Wright-Phillips, Steven Gerrard, Frank Lampard, Arjen Robben, Thierry Henry, Andy Johnson.

 

Wayne Rooney ble kåret til Årets Unge Spiller.

 

 

Baros tvilsom mot Chelsea

Milan Baros fikk et kraftig spark på kneet etter bare noen sekunder i kampen mot Crystal Palace, men fortsatte å spille i nesten en omgang.  Angriperen måtte etterpå sy fire sting, og selv om han bekrefter at ingenting er røket står onsdagens semifinale mot Chelsea på Stamford Bridge i fare.

 

- Jeg har måttet sy og kneet er hovent.  Menisken og leddbåndene er ok, men det er vondt i selve kneet.  Jeg må se hvordan det er på tirsdag.  Stingene er ikke noe problem, men hvis det er like store smerter som det var på lørdag kan jeg ikke spille.

 

 

Terje Hauge dømmer semifinale

Arne Scheie uttalte under gårsdagens TV-kamp på Lerkendal at ”han hadde grunn til å tro” at det er Terje Hauge som skal være dommer når Chelsea og Liverpool spiller sin første semifinale i Champions League på onsdag.