Stevie G. vil løfte rød pokal

Steven Gerrard tok nederlaget for Chelsea tungt, men gir ikke opp håpet om å løfte pokaler med de røde.

-Jeg sa før kampen at det enten ville bli den beste eller verste dagen i mitt liv. Det ble den verste. Jeg har aldri scoret selvmål og kan ikke forstå at det skulle skje i en finale. Nå må vi holde fokus og redde mesterligakvalik, sier Gerrard.

-Dersom vi sikrer fjerdeplassen vil det føles som om vi vinner en cupfinale fordi Everton har et så stort forsprang på oss. Jeg er mer sulten enn noensinne på å sikre en plass blant de fire beste. Jeg har ikke gitt opp min drøm om å løfte en pokal som Liverpool-kaptein, fortsetter Stevie G.

Han fikk mye pepper for innsatsen mot Chelsea, men har fått støtte fra manageren og lagkameratene etter finaletapet.

-Det blir tøft for oss å vinne noe denne sesongen, men vi vil gi alt for å lykkes i mestercupen. Mulighetene er absolutt til stede. Dersom vi går videre, og Chelsea går videre, vil jeg gjerne møte de. Jeg kan nemlig se for meg at vi slår dem, fortsetter Gerrard.

Fansen satte verdensrekord
Om ikke fansen var helt fornøyd med Gerrard kan de være stolte av seg selv. Liverpool-fansen i Cardiff satte nemlig verdensrekord i å være høylytte. Rekorden ble målt da John Arne Riise scoret 1-0-målet. Jubelbrølet ble målt til 130,7 desibel. Det er mer enn nok til å slette Denver Broncos tidligere verdensrekord.

Ny dato
Liverpools utsatte hjemmekamp mot Blackburn skal spilles onsdag 16. mars. Avspark: 21.00. Kampen ble utsatt på grunn av de rødes deltagelse i ligacupfinalen.

Hyypiä vil ta igjen Everton
Everton benyttet i helgen sjansen til øke forspranget ned til Liverpool. Nå skiller det åtte poeng mellom Merseyside-gigantene. Sami Hyypiä er fortsatt full av tro på at det blir rød og ikke blå fjerdeplass.

-Dersom jeg ikke trodde det ville være mulig ville jeg reist hjem til Finland for å ta en lang ferie. Vi vet hva som må til. Vi må fokusere på ligaen, men ikke glem at vi fortsatt er med i kampen om mestercuptrofeet. Nå må vi glemme finalen og konsentrere oss om kampene mot Newcastle og Leverkusen, sier den målbevisste finnen.