Stortap for U18

Juniorene tapte 4-0 mot Manchester U. Jerzy Dudek eneste blant de røde som er involvert i landskamp i dag. Paul Anderson ser fram til utfordring.

Fortsatt i toppen av juniorligaen
Liverpools juniorer gikk på en skikkelig smell da de tapte 4-0 på bortebane mot Manchester United lørdag.  Konkurrenter som Blackburn og Manchester City gikk imidlertid også på poengtap, noe som gjør at elevene til John Owens fortsatt er med i toppsjiktet av tabellen.


Jerzy i to tropper
På en stille dag i europeisk toppfotball spiller Polen privatlandskamp mot Equador i Barcelona i dag.  Til onsdag er det ny kamp, hjemme mot Estland, for landet som allerede er klar for sluttspillet i Tyskland.  Jerzy Dudek er den eneste keeperen som er med i begge troppene, ettersom det polske forbundet har tatt ut to separate tropper til de to kampene.  Artur Boruc er konkurrenten mot Equador, mens Wojciech Kowalski kjemper om hanskene til midtuka.  For rutinterte Jerzy blir det viktig å etablere seg som førstekeeper igjen etter hans skadepause, og hvis han fortsatt blir holdt i skyggen på Anfield vil måtte vurdere seriøst å komme seg vekk i transfervinduet i januar for å få kamptrening.


Anderson måtte ta sjansen
17-år gamle Paul Anderson ville komme til Liverpool i januar, i bytte med at John Welsh gjør en permanent avtale med Hull.  Vingen sier at det var en sjanse han ikke kunne si nei til:

- Utfordringen ved å komme til Liverpool er enorm og jeg må virkelig gi det jeg har.  Det kan være at jeg aldri får en slik mulighet igjen.

- Da jeg var her på prøvespill i september fikk jeg virkelig smaken på dette.  Jeg har alltid elsket å være i Hull City og det var vanskelig å forlate dem, men jeg vil gladelig komme tilbake dersom dette ikke vil fungere.