Sulten Morientes

Rafael Benitez understreker at det ikke er noe i veien med innstillingen til Fernando Morientes. Manageren berømmer også Luis Garcia. Harry Kewell på vei mot sesongens første kamp på Anfield.

Vraket andre klubber
Fernando Morientes har hatt sine kritikere etter at han kom til Merseyside i januar.  Spanjolen har kun scoret tre ligamål på 20 kamper siden han begynte å spille i helrødt.  Rafael Benitez og hans forsvarere har hele tiden forsvart den erfarne angriperen med at han aldri har hatt tilfredstillende service for å kunne få utnytte sine kvaliteter til full på Anfield.  Mot West Ham på lørdag ble det heller ingen scoringer for Nando, men 29-åringen ble berømmet for sin store innsats og større involvering i spillet enn på lenge.

- Da Morientes kom til Liverpool kunne han velge mellom klubber som var beredt til å betale ham mer.  Han kunne ha gått til Lyon og Monaco, men han ønsket å komme til Liverpool, sier manager Benitez.

- Det viste den sulten han hadde etter å oppnå suksess.  Han har et annerkjent rykte og kanskje må han begynne på nytt hos Liverpool, men alle var fornøyd med ham på lørdag.  Han jobbet veldig hardt og var uheldig som ikke scoret.

- Fansen viste hva de følte da de ga ham stående applaus da han forlot banen på lørdag.  De kunne se at han arbeidet hardt.  Det vil hjelpe på hans selvtillit.

Benitez benyttet også sjansen til å rose Luis Garcia, som spilte sin beste ligakamp for sesongen mot West Ham:  - Mange sier at Luis mister ballen for lett, men ingen kunne si det på lørdag.  Han hadde en veldig god kamp og brukte ballen på den rette måten.


Kewell mot Anderlecht
Ifølge Liverpool Echo vil Harry Kewell spille morgendagens kamp mot Anderlecht dersom han kommer igjennom dagens treningsøkt uten problemer.