Super stemning på Andy's

Som vanlig var det topp stemning på Andy's i Oslo da de røde gikk til finalen i Champions League. Vær med å lage en rød ramme runde finalen i nærmiljøet ditt!

Supporterklubben og Andy’s pub fortsatte suksessen og arrangerte supportertreff før den andre og avgjørende semifinalekampen mot Chelsea.

 

Ryktene om stemningen på de tidligere rundene hadde tydeligvis spredd seg for allerede kl 18 begynte de fleste sitteplassene å bli opptatt.

 

Det ble vist DVD’er på TV’ene og i tillegg hadde arrangørene laget en liten quiz for å aktivisere de små grå i timene før avspark.

 

 

Timene til avspark gikk fort unna og da Garcia scoret etter noen få minutter var stemningen til å ta og føle på. Denne fortsatte ut hele kampen og langt etter at lagene hadde gått i garderoben. En fantastisk kveld og fantastisk atmosfære… Dette var garantert det nærmeste man kom Anfield denne kvelden!

 

Vi må bare få takke alle som var med på å lage dette til en minneverdig kveld, og vi sees den 25. mai også! Da er det bare å være VELDIG tidlig ute!

 

Lag en ramme rundt finalen!

Vi oppfordrer alle til å lage fest og stemning i sitt lokalmiljø i forbindelse med finalen. Vær med å gjør det til en positiv happening – vis frem den røde fargen og stoltheten over å bære drakta.

 

Send oss gjerne noen ord om hvor dere møtes den 25. mai – og vi lager en oversikt over alle forskjellige Liverpool-treff rundt omkring i landet. Send relevant info til: [email protected].