Supporterklubbens 25 års-jubileum fredag og lørdag

I helgen går LFCSCSBs 25 års jubileum av staben i Oslo. Sjekk oppdatert program dersom du skal være med på noen av arrangementene eller er i byen og bare interessert i autografer.

Det skjedde i de dager...
Den 24. august 1980 ble Liverpool FC Supporters' Club Norway Branch (senere Scandinavian Branch) stiftet av Torbjørn Flatin og Pål Chr Møller på et gutterom i Oslo. Ingen av de to kjente hverandre fra før. De hadde imidlertid én ting til felles: En lidenskapelig interesse for Liverpool F.C. Pål og Torbjørn overtok et lite medlemsregister fra et tidligere forsøk på å starte en klubb (i regi av Thomas Larsen Bergheim). Ingen av dem ante den gang hvilken utvikling LFCSCSB skulle få, og at klubben en dag skulle ha rundt 20.000 medlemmer, egne ansatte og en omsetning på linje med en liten bedrift...

Til helgen, 25 år senere, inviterer Supporterklubben til fest. Siden i vinter har medlemmer kunne melde seg på vår store bankettmiddag på SAS-hotellet ved Holbergsplass. Her blir det program med underholdning, presentasjoner, live musikk og mimring fra de mange høydepunktene. Vi er spesielt glad for at tidligere Presidenter i Supporterklubben Phil Neal, Jan Mølby og Roy Evans blir med oss. Vegard Heggem skulle gjerne også ha vært der og vi overbringer hilsninger til alle røde. Vegard har fortsatt et stort rødt hjerte og blir å finne samme med Supporterklubben på andre arrangmenter utover kommende sesong.

 

 

Hvilke spillere kommer?: De som kommer er Bruce Grobbelaar, Jan Mølby, David Johnson, Roy Evans, Gary Gillespie, Phil Neal, Paul Walsh og Michael Thomas. Alan Kennedy måtte dessverre trekke seg i siste liten på grunn av sykdom i familien. Stig Inge Bjørnebye blir med fredag, mens Vegard Heggem altså måtte melde forfall.

Liverpool Legends skal som kjent møte vinneren av lørdagens Supporterturnering på Voldsløkka.

FA-Cupen og The Football League: Fra Liverpools Museum på Anfield kommer kurator Stephen Done sammen med to velkjente pokaler. Ligaen som vi har vunnet 18 ganger - en rekord i England og den velkjente FA-Cupen. Det blir anledning til å bli tatt bilder sammen med pokalene både på John Dee og SAS-hotellet. Pokalene blir også å finne på Voldsløkka.

 

 

 

Tidligere President i Supporterklubben, Jan Mølby, er en av åtte tidligere Liverpoolspillere som kommer til Oslo fredag.

 

Programmet for helgen ser slik ut:

 

Fredag 5. august:

Fra klokken 15.00: Vorspiel på Andy’s i Stortingsgata (rett ved Stortinget). Ta med mye RØDT og godt humør! Dette er et samlingssted for alle som kommer tidlig til byen, og ikke en del av det offisielle programmet.

 

Fra klokken 19.00: Bli med på Champions League Narchspiel. Ta med flag, banners og sett farge om omgivelsene! Vi inviterer til stort Supportertreff på John Dee (publikumsinngang fra Mariboesgate, samme bygg som Rockefeller) med tidligere spillere, bilder, autografer og trofeer fra Liverpools museum.

 

Liverpool bandet White Lightning spiller tradisjonell irsk musikk. Det blir Q & A med spillerne, Quiz, hyggelig samvær med andre røde, musikk, video og alt som hører til en slik kveld. Ingen påmelding trengs, medlemskort fremvises ved inngangen. Har du ikke med kortet så oppgi navn og vi sjekker med medlemslistene. Dersom du har meldt deg inn etter mandag må du ta med kvittering. Stedet har plass til nesten 400 stk – ikke kom for sent! Førstemann til Mølla…

 

KopShop flytter butikken til Oslo denne helgen. Her blir det mulighet til å fornye garderoben både for store og små. Den nye hvite bortedrakten er dessverre ikke ankommet landet (lansert i natt i UK), og ankommer først i slutten av måneden. De blir å finne både på John Dee og på Voldsløkka.

 

OBS: Arrangementet på fredag har 18 års aldersgrense. Utestedet stiller med egne dørvakter. Det koster kr 100,- å komme inn.

 

Lørdag, 6. august:

Klokken 11.00-1500: ”Superlørdagen” starter med Supporterturnering på Voldsløkka midt på dagen. Vinneren møter berømte ex-players fra Liverpool Football Club i finalen. En enestående mulighet til å spille mot tidligere storheter. Tørr du å ta en tunnel på Jan Mølby og dra deg forbi Gary Gillespie og finte ut Brucie Grobbelaar? Turneringen er åpen for alle tilskuere, gratis adgang. Trofeene vil også være tilgjengelig for fotografering for de som ikke kom inn fredag eller ikke skal på banketten.

 

Oslo City kl 11-12 Legendene tar med seg pokalene til Oslo City for bilder og autografer. Bli med å gjør Oslo City RØD. Arrangmentet er i samarbeid med Fotball Shop.

 

Og etterpå er det bankett...
Fra klokken 18.00: Registreing og mingling i foajeen. Baren er åpen.
Alle bes innfinne seg senest klokken 18.45.

Klokken 19: Stilfull middag på SAS-hotellet (ved Holbergsplass). Vi har bestilt 3-retters middag, legger opp til underholdning, overraskelser og opplegg fra tidlig kveld til de små nattetimer. Dette blir garantert et minne for livet. Ex-spillerne fra Liverpool F.C. blir selvsagt også med. Husk kamera! Pent antrekk.

Arrangmentet er nå utsolgt.

 

 

 

Bruce Grobbelaar signerer autografer i Florø tidligere i sommer (www.tiatravels.com). Nå ser han frem til å møte flere Supportere i Oslo til helgen.

 

Velkommen til RØDE dager i Oslo i august.