Sure oppstøt fra Mourinho

Jose Mourinho kommer med nye sure oppstøt mot Steven Gerrard og Liverpool, etter at han ikke klarte å lure Liverpool-kapteinen til brua. Liverpool står på Baros-krav. Bolton vil doble Stelios-lønn. Andrade mest aktuell?

Jose Mourinho kommer i dag med sure oppstøt rettet mot Steven Gerrard og Liverpool, etter at Liverpool-kapteinens overgang til Chelsea falt i fisk for portugiseren. ”The Special One” påstår at Gerrard vil angre bittert på avgjørelsen om å forbli på Merseyside, i stedet for å velge rubel-laget i London. Dette kommer bare et par uker etter at Chelsea-manageren latterliggjorde Rafael Benitez fordi han hadde inngått en avtale om å hvile sin kaptein i en del kamper den kommende sesongen. Man kan trygt si at den arrogante Chelsea-bossen legger seg opp i saker og ting han strengt tatt ikke har noe med.

- Gerrard er en stor spiller, og i Chelsea ønsker vi en engelsk ryggrad i laget vårt. Vi spiller normalt med en triangelformasjon sentralt på midtbanen, og jeg kan se for meg Gerrard og Lampard, med Makelele rett bak dem som oppbackning. Det ville ha vært en virkelig solid midtbane, men jeg tror Gerrard taper mer på denne avgjørelsen enn Chelsea, sier en tydelig misunnelig Chelsea-manager til The Times.

- Hvorfor? Jo, fordi Chelsea ville ha vært en god løsning for Gerrard. Vi har et godt lag, med gode muligheter til videreutvikling, og han ville ha kommet til en klubb som om kort tid vil være en av de beste i verden. Så når han velger oss bort, tror jeg det er et tap for han og hans karriere, legger Mourinho sedvanlig overlegent til.

- Han kan si han ble Champions League-mester med Liverpool, og jeg må innrømme at det stemmer. Men jeg kan si til han, at dersom han sammenligner trofeene Chelsea vil hente de neste 10 årene med hva Liverpool vil oppnå, så vil han tape, avslutter portugiseren.

La oss håpe at Rafa Benitez gjør hans ord til skamme, og at den usympatiske portugiseren må bite i seg hver stavelse.

Liverpool firer ikke på Baros-kravene
Liverpool Daily Post skriver i dag at både Schalke og Aston Villa må forbedre sine tilbud om de skal ha håp om å lure Milan Baros vekk fra Liverpool. Avisen skriver at representanter for Liverpool i dag vil gi den tyske klubben blankt avslag i forsøket på å hente tsjekkeren på lån, med opsjon på kjøp til neste sommer. Det vil være uaktuelt for de røde å la 23-åringen forlate Anfield på midlertidig basis, og de skal fortsatt kreve £7M i cash om det skal bli noen handel. En slik sum ser verken Schalke eller Aston Villa å være i stand til å hoste opp, men Daily Post tror at Liverpool kan være villig til å gå med på et kompromiss på om lag £6.5M.

Bolton vil doble Stelios-lønn
Etter at det i går igjen ble fart på ryktene om en overgang til Liverpool for Boltons høyreving, Stelios Giannakopoulos, skal Bolton nå være villig til å fordoble grekerens lønn. Flere medier påstår at EM-vinneren vil bli Liverpools nye høyreving for så lite som £1M dersom de røde ikke får napp hos Luis Figo, og dette har fått panikklampene til å lyse på Reebok Stadium. Stelios har ett år igjen av kontrakten med Bolton, og Mirror skriver i dag at Sam Allardyce & Co skal være villig til å doble 31-åringens lønn til £30 000 i uka dersom han forlenger kontrakten med de hvite.

- Vi ønsker ikke å miste en så verdigfull spiller for oss, men det kan selvsagt være klubber som tilbyr så mye penger at Stelios ikke kan motstå fristelsen, konkluderer Allardyce.

Andrade mest aktuell?
Rafael Benitez er ventet å gjøre nye forsøk på å hente en midtstopper denne uken, og nå er det Deportivos portugiser Jorge Andrade som er mest aktuell i følge Liverpool Daily Post. Han scoret vinnermålet for sitt lag i Intertoto-cupen mot Newcastle i forrige uke, men i følge Daily Post medfører ikke spill i denne turneringen at spilleren blir nektet spill i Champions League for en eventuell ny klubb.