Takk for festen – bli med på nachspiel!

Det har vært noen fantastiske dager for alle røde. Supporterklubben vil med dette takke alle for å ha representert Liverpool på en særdeles utmerket måte. Bli med på nachspiel i august! Sende oss bilder fra onsdagens fest! E-Cupen til Oslo?

Supporterne har virkelig kommet i fokus under innspurten i Champions League. Fra kvartfinalen og inn har The Kop virkelig vært lagets 12. mann. Noe bedre eksempel finnes knapt nok i fotballens historie. Den vanskelige kampen mot Juventus ble vunnet på Anfield foran et elektrisk hjemmepublikum som fikk italienerne til å ”fryse” de første 45 minuttene. Mot Chelsea…vel er det nødvendig å si mer? Lobben til Luis Garcia ble bokstavlig talt sugd over streken av et publikum som satte ny lydrekord. Hele Liverpool og alle deres tilhengere kunne endelig gi en etterlengtet finger (the special one) til Chelsea og lagets manager. Shhhhhhhhhhhhhhhh!

 

Da det gjaldt som mest, i pause mot AC Milan, stod det over 40,000 røde og stemte i You’ll Never Walk Alone så murene dirret. En vanvittig scene på en historisk og bisarre fotballaften. I den italienske garderoben jublet de for seier 45 minutter før slutt, mens Steven Gerrard og hans mannskap knyttet nevene og lovet hverandre ”å gi alt” for de tilreisende i andre omgang. Da det var påkalt stod supporterne frem og gjorde sitt. Vi vet alle hvordan det gikk.

 

Champions League Nachspiel

Festscener og kontrollert galskap i fri utfoldelse hvor langt øye kunne se da Dudeks ablegøyer fintet ut italiensk overlegenhet satte sine spor. Festen varte i mange dager og Supporterklubbens styre vil med dette takke alle røde for noen fantastiske dager. Dere har vært utmerkede representanter for Liverpool F.C. – og vi er stolte av dere! En stor takk til alle som har bidratt med sitt. Og kanskje sees vi til ”Champions League Nachspiel” i Oslo i august?

Elektrisk stemning på Andy's da seieren var et faktum.

Bøtta til Oslo i august?
Den første helgen i august feirer Supporterklubben sitt 25 års jubileum. Det begynner med kjempefest på John Dee (inngang fra Marioboesgt) fredag 5.8 med Liverpoolbandet White Lighting og tidligere legender fra Anfield til stede. Kanskje kommer også selve Champions League pokalen til Oslo? Vi jobber i hvert fall med saken. Det blir uansett E-Cup tema denne kvelden. Ta med banners, flagg, skjerf andre minner og suvenirer fra Istanpool og vær med å gjøre dette til en ny minnerik aften.

Lørdag blir det supporterturnering hvor vinnerlaget spiller mot ”The Anfield Legends”. Og etterpå blir det bankett på SAS-hotellet (ved Holbergsplass). Det blir åpne dører fredag. Til banketten tar vi påmelding (ca kr 550,- pluss drikke) til email: [email protected].

 

 

Kompanisjef for Grensekompani Utdanning ved Grensevakten GSV, og svoren Liverpool tilhenger gjennom mange år, Asle Tjøtta, dukket opp i rødt dagen derpå... We luv it.

 

 

Send oss dine bilder

Fortsett å sende dine digitale bilder til oss i redaksjonen. Send oss gjerne også noen tilhørende ord fra din tur til Istanbul eller festen på lokalet. Vi takker for de som alt har sendt oss noen ord. Vi vil imidlertid gjerne ha flere! De beste bildene presenteres i The Kopite. Bladets deadline er utsatt med ca 14 dager for å få med alt Champions League stoffet. Bilder sendes til: [email protected]. I dette spesialnummeret følger det også med en stor poster. En liten takk til våre trofaste medlemmer som har fulgt Liverpool Football Club gjennom tynt og tykt i mange år. You are officially the best! Vi er stolte av dere.


Keep the Red Flag Flying High!

Styret

 

 

It's coming home, it's coming home...