The Times tror Figo og Crouch snart er Liverpool-spillere

The Times tror Luis Figo og Peter Crouch er Liverpool-spillere innen uken er omme, men skriver at Liverpool sliter mer med å sikre seg Gabriel Milito.

The Times skriver i dag at Liverpool ikke er langt fra å lykkes med å inkludere Luis Figo og Peter Crouch i troppen, men at de røde ikke ser ut til å ha gjort fremskritt i jakten på Gabriel Milito. Fra Anfield har man ikke kommet med noe forbedret bud etter at man tilbydde spanjolene £7.5M, og Real Zaragoza står steilt på at de ønsker minst £10 for den argentinske midtstopperen. Dette har Liverpool ikke budsjettert med, og skal man innfri et slikt prisforlangende må man trolig kvitte seg med spillere som Jerzy Dudek og Milan Baros først. Eventuelt gå for et billigere alternativ, som for eksempel Matthew Upson fra Birmingham.

Den seriøse avisen skriver imidlertid at Benitez lange jakt på Peter Crouch nå ser ut til å nærme seg slutten. Kilder som avisen har skal ha indikert at Liverpool nå står klar til å lansere et høynet bud, antatt å ligge på £6.5M, for Southampton-spissen. Spilleren skal være svært misfornøyd med at hans klubb ikke vil slippe han til Merseyside, og dersom Liverpools nye bud blir avslått av Southampton, er det ventet at Crouch vil legge inn en transfersøknad. The Times tror uansett at Crouch er Liverpool-spiller innen uken er omme.

Samme avis skriver også at det nå kun er et tidsspørsmål før Luis Figo blir presentert i Liverpools røde trøye, etter at Real Madrid har sagt seg villige til å droppe kravet om en overgangssum på £2M for spilleren. Forhandlingene om spillerens sluttpakke for det gjenværende året i Madrid er imidlertid ikke helt avsluttet ennå, i følge avisen.