To nyervervelser bekreftet

Ramon Calliste og Besian Idrizaj har signert for klubben, melder Liverpoolfc.tv. Med bud på Parma-forsvareren Daniele Bonera? Bouma klar for Aston Villa.

Liverpool FC bekrefter at to unggutter har signert for klubben. Det handler om den offensive midtbanespilleren Besian Idrizaj og den walisiske U21-landslagsspilleren Ramon Calliste.

Idrizaj (bildet) er kun 17 år, men spiller for det østerrikske U19-landslaget. Han ble nylig kåret årets unge spiller i Østerrike, og har signert for to år med de europeiske mesterne etter nylig å ha vært på prøve på Melwood. Kontrakten ble for øvrig signert allerede mandag 22.august kl. 18.29, skriver det østerrikske fotballforbundet på sine nettsider. Midtbanespilleren kommer fra LASK Linz og er av albansk avstamning.

Ramon Calliste har undertegnet en ettårskontrakt med de røde. 19-åringen ble frigitt av Manchester United og i sommer, men har imponert under et prøveopphold i Liverpool. Calliste scoret for reservene mot Newcastle forrige uke, og spiller igjen for de nest beste i kveld mot West Bromwich på The Hawthorns.

Begge overgangene har tidligere vært omtalt her på Liverpool.no, men det er altså først i dag at Liverpool FC har offentliggjort disse. Det vi tidligere har skrevet om Idrizaj og Calliste finner dere under følgende linker.
Ramon Calliste
Besian Idrizaj 1
Besian Idrizaj 2
Besian Idrizaj 3

Bud på Bonera?
Parmas generalmanager Oreste Cinquini uttaler at Liverpool forsøker å sikre seg forsvarsspilleren Daniele Bonera før transfer-deadline.
- De nye eierne har fortalt meg at de ikke ønsker å selge Bonera. Men Liverpools bud har økt. Hvis trenden fortsetter, må jeg rapportere til ledelsen for å se hva de mener, uttaler Cinquini ifølge goal.com.
Cinquini forteller også at Inter og andre Serie A-klubber har forhørt seg om den 24-årige italienske landslagsspilleren.

Bouma klar for Villa
Midtstopperen Wilfred Bouma har signert en treårskontrakt på Villa Park. Aston Villa betaler PSV Eindhoven £3,5M for 27-åringen.