Transferkarusellen ruller videre

Liverpool er førstevalget til Michael Owen, men de røde vil ikke betale blodpris. Stelios scoret for misfornøyde Bolton.

Transferdeadline nærmer seg nå med stormskritt.  Innen 1.september må avtaler gjøres før vinduet lukkes inntil 1.januar.  Det betyr en snau uke å handle på, og i tillegg vil VM-kamper gjøre at en rekke spillere knytter seg til sine landslagstropper tidlig i neste uke.

På Anfield jaktes det etter en midtstopper, uten at noe konkret synes å ha skjedd på den fronten selv om Rafael Benitez har erkjent at man vurderer flere spillere. 

Stelios hos Bolton synes å være det alternativet man nå jobber med for å få en ny høyrekant inn i spillertroppen.  Tidligere meldinger om at grekeren har en klausul i sin kontrakt som sier at han har et tak på en eventuell overgang synes nå ikke å være riktige, siden Liverpool og Bolton foreløpig ikke er blitt enige om en overgangssum.  Partene er i samtaler, men på Reebok mente man at det var ”moralsk galt” av LFC å gå ut med opplysninger om at offisiell kontakt var gjort rett foran en ligakamp.  Stelios scoret for øvrig i den nevnte ligakampen, da hjemmelaget i går vant 2-0 over Newcastle.

Newcastle har fått akseptert et bud fra Real Madrid på £16-17M for Michael Owen.  ”Problemet” for Real og Newcastle er imidlertid at Michael ønsker seg tilbake til Anfield.  Liverpool på sin side skal ikke være interessert i å betale mer enn £8M, som er det beløpet man fikk, i tillegg til Antonio Nunez, da toppscoreren brått fant ut at han ville skifte klubb foran forrige sesong.  Her lukter det såpeopera og ulike vendinger om hvor Owen skal spille helt fram til transferdeadline.