Traore tvilsom mot Newcastle

Djimi Traore er lengst unna å få spille på lørdag blant de som ble skadet i Cardiff. Frisparkekspert Laurent Robert håper på ny suksess mot Liverpool. Vi har billetter til Liverpool-Blackburn.

Trangt behandlingsrom på Melwood

Jerzy Dudek, Dietmar Hamann, Harry Kewell og Djimi Traore pådro seg alle skader i løpet av de 120 minuttene med fotball som ble spilt mot Chelsea på søndag.  Jerzy Dudek og Dietmar Hamann forventes å bli klare av leggskader, og Harry Kewell er også tilbake i trening etter å ha blitt sparket på anklene.  Hvorvidt Rafael Benitez velger å risikere den skadeforfulgte australieren gjenstår å se.  Ifølge Liverpool Daily Post er Djimi Traore den som er mest tvilsom av firkløveret i spørsmålet om å bli friskmeldt til møtet på St. James Park.  Venstrebacken har en skade i låret, og manager Benitez vil håpe at han slipper å flytte formsterke John Arne Riise ned på backen for å erstatte Djimi.

 

Neil Mellor gjennomgår i dag operasjoner på begge sine knær, og som tidligere nevnt vil angriperen være satt ut av spill for resten av sesongen.  Fra før av er Djibril Cissé og Florent Sinama-Pongolle uaktuelle med langtidsskader, slik at tre av fem angripere nå altså er satt ut av spill foran innspurten i liga og Champions League.  Den kneskaden som Josemi pådro seg i reservelagskamp på tirsdag har ikke sammenheng med spanjolens tidligere skade.  Han er ventet å være ute av trening i to uker.

 

Robert med gode minner

Kontroversielle Laurent Robert er inne i varmen igjen hos Newcastle, etter at den temperamentsfulle franskmannen tidligere har vært en av flere spillere som har vært i tottene på manager Graeme Souness.  Venstrebentet til Robert er blant de beste i bransjen, noe som viser seg ikke minst på frispark, og han håper å gjenta tidligere fulltreffere mot Liverpool når han møter de røde til kamp på lørdag ettermiddag:  - Jeg har gode minner mot Liverpool.  Jeg kan huske jeg scoret på et frispark mot dem på første nyttårsdag på St James’ Park for et par år siden, da vi vant.  Frisparket jeg satte inn på Anfield i FA-Cupen tilhører dessuten et av mine beste mål for Newcastle.  Det ville være fint om jeg kunne score igjen mot Liverpool, men det viktigste er at vi vinner.  Vi har vist bra form i det siste og selvtilliten er bra.

 

Billetter Liverpool-Blackburn

Denne kampen er omberammet til 16. mars. Supporterklubben har billetter til kampen som selges etter ”førstemann-til-mølla-prinsippet”. Billettene er på The Kop og Upper Centenary og koster kr 450,- per stk. Ta kontakt med oss så raskt som mulig dersom du er interessert på email: [email protected] eller telefon 71 21 21 10 (10.30 – 14.30).