Traore ute mot Newcastle

Djimi Traore er uaktuell til morgendagens kamp med en lårskade. Vellykket operasjon for Neil Mellor. Bruno Cheyrou i fransk fotball ytterligere en sesong.

Nytt skadesjokk for Liverpool

Rafael Benitez bekrefter i dag at Djimi Traore er uaktuell til kampen mot Newcastle, men at man foreløpig ikke vet hvor lenge venstrebacken er ute av spill.  Traore måtte forlate banen med en lårskade mot Chelsea sist søndag og blir neppe klar til onsdagens returkamp mot Bayer Leverkusen heller.  Nyheten er bare den siste i en lang rekke med skadeproblemer som Liverpool har hatt denne sesongen.

- Vi vet ikke hvor lenge Traore vil være ute men han vil ikke spille i morgen, sa Rafa på dagens pressekonferanse.  – Jeg må snakke nærmere med doktoren om situasjonen, før jeg får en bedre oversikt over skaden.  Vi har flere spillere som fikk smeller under siste kamp og for øyeblikket venter jeg og ser hvor mange av dem som vil bli klare til neste kamp.

Jerzy Dudek, Harry Kewell og Dietmar Hamann har alle hatt behandling etter kampen mot Chelsea, men alle tre er regnet med å bli klare til oppgjøret på St James’ Park.  Rafael Benitez må nå vurdere om han skal flytte John Arne Riise ned på venstrebacken, eller om Stephen Warnock skal få en ny sjanse.  Det blir også antydet at Mauricio Pellegrino er aktuell for spill i nordøst, og Jamie Carragher vil da ventelig bli benyttet på backen.  ”Pelle” kan uansett ikke spille mot Bayer Leverkusen til uka.

 

Mellor satser på pre-season

Neil Mellor gjennomførte i går en operasjon i Bristol, for å kurere senebetennelse som har plaget begge hans knær de siste månedene.  Ifølge spilleren selv gikk inngrepet som planlagt, og han har nå som mål å være helt frisk inne pre-season starter igjen i juli:  - Operasjonen gikk greit, og kirurgen virket fornøyd da jeg snakket med ham etterpå.  Jeg har ikke særlig med smerter for øyeblikket, noe som er overraskende, og jeg kan gå med krykker.  Jeg er blitt fortalt at jeg skal ta det helt rolig i to uker.  Etter det blir det snakk om å trene opp styrken i knærne igjen, og bygge opp min fysiske form.

- Min sesong er definitivt over, det er det ingen tvil om.  Det er frustrerende, men dette er et problem jeg har hatt siden sommeren og jeg behøvde denne operasjonen.  Jeg er skuffet over å ikke være aktuell for Champions League, siden jeg kunne ha fått muligheter til å spille med Nando ikke tilgjengelig.  Det ville imidlertid ikke ha vært rettferdig overfor verken klubben eller meg selv, siden jeg ikke ville ha vært i god nok form.  Hvis jeg hadde ventet med operasjonen til mai kan det være at jeg ikke hadde blitt klar til starten av neste sesong.  Målet mitt nå er å bli klar igjen til pre-season starter i juli.

 

Cheyrou i Marseille til 2006

Liverpool har i dag bekreftet det vi tidligere har rapportert, nemlig at Bruno Cheyrou har utvidet sin låneperiode i Marseille fram til sommeren 2006.  Det betyr samtidig at franskmannen kan ha spilt sin siste kamp i helrødt, siden han da vil være ferdig med sin kontrakt på Anfield.