Tre midtstoppere for skaderammet LFC

Ifølge pålitelige kilder er Dietmar Hamann og Fernando Morientes ute av dagens lag mot Newcastle med skader, og Mauricio Pellegrino kommer inn på en startoppstilling med tre bak.

Hold på hatten!  Det sies fra ubekreftet hold at Morientes er uaktuell til kampen på St. James’ Park i dag med en lyskestrekk, og at Didi Hamann heller ikke blir klar etter et spark på skinnleggen.  Rafael Benitez skal på de siste treningene ha kjørt med tre midtstoppere, og to backer/vingbacker, for å bøte på de nye problemene.  Det betyr en ny mulighet for Mauricio Pellegrino, som også ble foretrukket fremfor Stephen Warnock på benken i Cardiff.

 

Steve Finnan og John Arne Riise spiller på flankene.  Finnan, som har fått en vanskelig oppladning til denne kampen.  Den eldre mannen som ble påkjørt av Liverpool-spilleren for noen dager siden, uten at kjøreren kunne klandres for det, døde i går.

 

Steven Gerrard og Igor Biscan vil spille sentralt på midtbanen, mens Harry Kewell og Luis Garcia får hovedjobben med å støtte Milan Baros på topp.  Dette i en kamp som begynner å ligne den som ble spilt i Newcastle midtveis i forrige sesong.  Da hadde også de røde store skadeproblemer, men behøvde poeng mot en rival i kampen om å sikre seg spill i Champions League.  Det kom mye kritikk i kjølvannet av 1-1 kampen, for det defensive spillet som Liverpool la opp til, men poenget viste seg viktig i duellen med skjærene om 4.plassen.  Nå er det viktig for LFC å ikke miste kontakten med naboen Everton, som spiller hjemme mot Blackburn i morgen.

 

Liverpools lag blir, etter det vi erfarer:  Dudek; Carragher, Pellegrino, Hyypiä; Finnan, Biscan, Garcia, Gerrard, Riise; Kewell; Baros.

 

Avspark er kl 16.00, og du får hurtig oppdatering, rapporter, og spillerbørs på her på liverpool.no.  Hvis du skal ha alle høydepunktene tilsendt til din mobil, sender du tekstmeldingen LFC LIVE START til 2180.