Trio snart tilbake

Morientes kan rekke helgens kamp. Kewell aktuell for reservelagskamp førstkommende tirsdag. Mellor satser på å være tilbake i trening om 14 dager. Le Tallec sikret avansement for Sunderland.

Fernando Morientes, Neil Mellor og Harry Kewell er alle på god vei tilbake etter skadeopphold. Det utelukkes ikke at Morientes kan være aktuell for troppen til helgens kamp mot Birmingham. Spanjolen har vært ute i over to uker med en hamstringskade han pådro seg på landslagstrening. Kewell sikter seg inn på reservelagskampen mot Leeds førstkommende tirsdag.

Neil Mellor har ikke startet en kamp siden første oppgjør av semifinalen i Carling Cup i januar, men går alt etter planen vil unggutten være tilbake i trening om 14 dager. Dermed kan Rafael Benitez snart ha en skadefri tropp for første gang i sin Liverpool-karriere.

Mellor spilte 11 kamper fra start og scoret fem mål forrige sesong. Hans scoringshyppighet var dermed den beste i klubben før han ble tvunget til å operere begge knærne grunnet betennelse. 22-åringen kan kanskje bli løsningen på de rødes scoringsproblem.

- Jeg håper å være tilbake i trening i løpet av to uker, bekrefter Mellor overfor Liverpool Echo.
- Deretter håper jeg å være tilbake i spill ved slutten av oktober eller i begynnelsen av november. Det er en reservekamp mot Manchester City den 1.november, og det er den jeg sikter mot.

- Det har vært en frustrerende periode for meg. Da jeg hadde operasjonen, håpet jeg å være klar for pre-season, men det har tatt mye lengre tid å lege skaden enn jeg trodde. Det har til tider vært vanskelige og jeg har følt meg langt nede over å være ute så lenge.

- Nå føler jeg fint og jeg har ingen smerter i det hele tatt. Så jeg ser virkelig frem til å spille igjen. Jeg håper jeg kan finne veien tilbake til nettmaskene, og forhåpentligvis kan jeg få en mulighet til å vise manageren hva jeg kan, avslutter Mellor.

Le Tallec matchvinner for Sunderland
Anthony Le Tallec scoret kampens eneste mål da Sunderland beseiret Cheltenham etter ekstraomganger i 2.runde av Carling Cup.