U-18 sørget for semifinale

Et rent juniorlag hamlet opp med amatørlaget St. Helens i kveldens kvartfinale i Liverpool Senior Cup. Karl Noon matchvinner etter å ha kommet inn som innbytter.

Før kampen bestemte Liverpool seg for å hvile reservelaget sitt og sendte derfor et rent juniorlag til bortekampen mot St. Helens Town. Hjemmelaget stilte med sitt vanlige amatørlag, mer eller mindre voksne fotballspillere med forskjellig erfaring fra fotballbanene på øyriket.

 

En god start og en god sluttspurt sørget for avansement til semifinalen. Det var en helt fortjent seier til Liverpool da innbytter Karl Noon avgjorde 20 minutter før slutt. Et dobbeltbytte i det 63. minutt var på mange måter med på å avgjøre kampen. Spissen Noon kom inn for en frustrert Hammill, som slengte trøya i bakken foran treneren, før han gikk i garderoben. James Frayne, som er nevøen til David James, er var også et offensivt bytte av trener Owens (bilde). Samtidlig la de om fra 4-5-1 til 4-3-3.

 

Etter å ha vært på banen i bare syv minutter mottar Noon en intelligent pasning Platt, som åpner hele forsvaret, og spissen befinner seg plutselig alene med keeper. En rolig avslutning under målvakten avgjør dermed kampen.

 

De røde stilte med følgende lag:

 

Paul Lancaster
Jordan Holmes
Danny Smith
James Smith
Danny O'Donnell
Danny Guthrie
Adam Hammill (Karl Noon’63)
Paul Barratt (James Frayne’63)
Phil Townley (bilde forside)
Conal Platt
Francis Smith

Reserver
David Roberts (U16 keeper)

 

Willis for Irland

Målvakten Paul Willis er tatt ut til en miniturnering med Nord-Irlands U-19 landslag. Turneringen spilles 19. – 23. februar og vil bli spilt i Newry, Belfast, Dungannon og Ballymena. Motstandere blir lag som Spania, Skottland og Ukraina.

 

Den tekniske midtbanespillere, Jimmy Ryan, som til vanlig spiller for vårt U-16 lag, spilte da Irlands U-17 slo Slovenia 4-1 i en oppvarmingskamp til en EM-kvalifisering. U-17 spiller ny kamp igjen mot slovenerne på banen til Home Farm torsdag.