Unggutter aktuelle mot Burnley

Rafael Benitez vurderer å støtte seg mot ungutta til fredagens cupkamp. Spillere nærmer seg suspensjoner. Kampen mot Burnley i fare? Reservelagskamp i kveld. Igor Biscan kan snakke med interesserte klubber.

Spillere hviles i FA-Cupen

Et hardt skaderammet Liverpool puster nå ut etter fire ligakamper på ni dager.  Rafael Benitez har prøvd å jonglere sin hardt prøvede tropp etter beste evne de siste dagene, og til den siste kampen mot Norwich startet han for eksempel med Stephen Warnock og hadde David Raven(bildet) på benken.  John Welsh var også med i troppen på 18 spillere.  Sannsynligvis kan et par av de rutinerte spillerne også bli hvilt mot Burnley førstkommende fredag i FA-Cupen.  Ifølge Liverpool Echo er det ventet at Zak Whitbread vil bli tatt med i troppen i tillegg til de tre allerede nevnt.

 

Didi og Luis med fire gule

Situasjonen blir ikke bedre ved at Dietmar Hamann og Luis Garcia under juleprogrammet begge pådro seg sesongens fjerde gule kort.  Det betyr at Hamann og Garcia kun er en advarsel fra å måtte sone karantene i en kamp.

 

Overvann i Burnley

Hjemmekampen til Burnley, mot Leicester 1.januar, ble avbrutt etter bare 19 minutter p.g.a. overvann.  Det har fortsatt å regne i Lancashire, og værmeldingen for førstkommende fredag forteller om nye nedbørsmengder.  Det kan derfor altså være en fare for at TV-kampen mellom Burnley og Liverpool i FA-Cupens 3.runde kan bli utsatt, og i alle fall måtte bli spilt under svært vanskelige baneforhold.

 

Liverpool res – Blackburn res

De røde er forventet å stille med et meget ungt reservelag når de i kveld skal møte Blackburn i Wrexham.  Rafael Benitez vil både hvile og spark sine seniorspillere, og flere av ungguttene i førstelagstallen står i tillegg overfor mulige kamper i FA-Cup og Carling Cup de nærmeste dagene.

Hos Blackburn er Morten Gamst Pedersen med i troppen til gjestene, og det er også rutinerte spillere som Enckelmann, Amoruso og De Pedro.  Avspark er kl 20.00 på Racecourse Ground.

 

Interesse for Igor

Igor Biscan er i de siste dagene blitt linket til en rekke klubber, blant annet Atletico Madrid, Valencia og Celtic.  Kroaten synes igjen å ha blitt plassert bak en spiller som Salif Diao i midtbanekøen, og Igor synes ikke å ha noen langvarig fremtid på Anfield.  Liverpool skal nå ha gitt spilleren selv beskjed om at han kan snakke med interesserte parter dersom han ønsker å forlate Merseyside nå, og ikke vente til kontrakten løper ut etter denne sesongen.