Unggutter med til Japan

Danny O'Donnell, David Raven og Darren Potter blant de som er med i Liverpools tropp til VM for klubblag. Firkløver ute for Chelsea. Ung argentiner linket.

23 til Japan
Liverpools har tatt ut spillertroppen til VM for klubblag, hvor de røde skal spille kamper 15. og 18. desember.  Det er en komplett tropp, med unntak av skadede Bolo Zenden og Neil Mellor.

Den store overraskelsen er at det er funnet plass til Danny O’Donnell.  Den 19-årige midtstopperen får muligheten etter at Zak Whitbread er lånt ut til Millwall.

Disse reiser til Asia:  Dudek, Warnock, Finnan, Hyypiä, O’Donnell, Riise, Kewell, Gerrard, Cissé, Garcia, Sinama-Pongolle, Reina, Carson, Alonso, Crouch, Hamann, Josemi, Potter, Morientes, Raven, Traore, Sissoko, Carragher.


Makelele ute for Chelsea
Både Rafael Benitez og Jose Mourinho har antydet at man vil spare spillere i kveldens kamp i Champions League, fra to tropper hvor det kun er beskjedent med skader.  Liverpool har altså Bolo Zenden ute med en kneskade, mens motstanderen fra London har fire spillere som ikke er tilgjengelige.  Xabi Alonso skal ha fått en liten kjenning med en tidligere skade mot Wigan og blir hvilt.

Joe Cole, Hernan Crespo, Claude Makelele og Glen Johnson er skadet for Chelsea.

Jose Reina og Xabi Alonso er et gult kort unna suspensjon.


19-årig midtstopper vurderes
Ifølge nettsidene til Sky Sports er Liverpool interessert i å signere enda en ung midtstopper.  De røde skal være villige til å betale £3M for den 19-årige argentineren Gabriel Paletta.  Ifølge nettsiden undersøker man nå mulighetene for at Paletta kan få et europeisk pass, siden han ikke vil kvalifisere for en arbeidstillatelse.  Rafa Benitez skal ønske å ha forsvareren på plass allerede i januar.