Usikkerhet om Morientes

Den nye treneren i Real Madrid vil ha samtaler med frustrert spiss. Mauricio Pellegrino ikke med til Burnley. Motstander i FA-Cupen solgte sin beste spiller.

Luxemburgo vil ikke hjelpe Liverpool

Det er blitt sådd tvil om en mulig overgang til Liverpool for Fernando Morientes, etter at den nye treneren Wanderley Luxemburgo sier at han vil bruke tid til å vurdere sin spillertropp og selv ha samtaler med 28-åringen.  Brasilianeren sier at han heller ikke ønsker å hjelpe ”fienden” Liverpool:  - Jeg ønsker ikke at våre rivaler skal bli sterkere.  Dersom Morientes skulle gå til Liverpool vil det være som å hjelpe en fiende.  Jeg ønsker å snakke med Morientes, og få vite hva han tenker.  Jeg vil senere møte klubben og en avgjørelse vil bli tatt.

Hvorfor Real Madrid skulle frykte en engelsk klubb ved å selge en spiller som ikke vil være tilgjengelig i Champions League er et åpent spørsmål, og Fernando Morientes har ikke kommet med signaler som sier at hans situasjon er forandret i forhold til ønsket om å forlate den spanske hovedstaden.  Trenerskiftet på Bernebeu synes imidlertid å ha forsinket utviklingen av et mulig salg av Morientes, noe som passer Liverpool dårlig.  På Anfield vil man nå søke etter en hurtig avklaring, på den ene eller andre måten, og skulle det bli utsettelser i forhold til en mulig avtale med Fernando Morientes vil man snart vurdere andre angrepsalternativer.

 

Pellegrino tilbake til Spania

Mauricio Pellegrino har reist tilbake til Valencia etter å ha gjennomført legetesten og skrevet under en seks måneders lang avtale med Liverpool.  33-åringen vil bli i Spania over helgen for å rydde opp i en del praktiske ting, og er ikke aktuell til morgendagens kamp i Burnley.

 

Robbie Blake forlot Burnley

Den suverene toppscorer og kaptein på Burnley, Robbie Blake, har skrevet under for Birmingham.  Med 10 ligamål, og 13 scoringer totalt, var 28-åringen det fremste våpenet til Liverpools motstander i FA-Cupens 3.runde.  Kampen blir i morgen sendt både på TV3, Viasat Sport 1 og Sky Sports, og er ventet å gå som planlagt selv om kraftig regnvær i England har medført noen avlyste kamper.