Valgets kvaler for Rafa

Hvem spiller på topp for Liverpool i morgen? Rafa lider valgets kvaler på det punktet. Palace-billetter på general sale.

Rafael Benitez har brukt oppkjøringen til Fulham-kampen til å advare Djibril Cissé om at det ikke er mulig å hvile på laurbærene om han vil beholde plassen sin i Liverpool-angrepet. Manageren uttaler også at han forventer og krever mer av franskmannen enn bare scoringer.

Liverpool går til kampen på Craven Cottage vel vitende om at de er ubeseiret på ni bortekamper denne sesongen. Likevel må man begynne å gjøre uavgjort til seier i seriespillet.

- Cissé må spille bra nå som alle er skadefrie. Fotball handler ikke bare om å score mål. Det handler også om å spille for laget, og prøve å gjøre en jobb for dine medspillere. Peter Crouch har også spilt bra, og også han ønsker seg en scoring nå, men for meg var det like viktig at han spilte bra for resten av laget, sier Liverpool-manageren i forkant av kampen i London.

Etter en slik kryptisk uttalelse kan man saktens lure på om Cissé igjen blir droppet til fordel for den engelske landslagsspissen. Sannsynligheten for at Crouch gjør gjeninntreden etter å ha blitt satt på benken mot Anderlecht, er stor. Men det kan selvfølgelig bli sammen med Cissé på topp. Benitez understreker også at han har Harry Kewell, Fernando Morientes og Florent Sinama-Pongolle ventende utålmodige i kulissene.

- For Cissé er det viktigst å score mål. Vi har brukt ulike spillere rundt han, og det har hjulpet. Men jeg ønsker større intern konkurranse blant spissene, så det vil være fint for meg om de andre spissene også begynner å score mål. Selvtillit er essensielt for en spiss, og scorer du mål opparbeider du deg selvtillit, konkluderer Rafa.

- Cissés respons har ikke alltid vært som jeg hadde håpet på, men nå ser han ut til å være lykkelig igjen, og det er viktig. Men samtidig har vi mange skadefrie angripere nå, og jeg har fått et luksusproblem. Cissé gjorde det bra mot Anderlecht, han er i form og scorer mål. Det er bra for han, for meg, og for klubben, slår manageren fast.

- Nå håper jeg å få se Crouch, Morientes og Sinama-Pongolle finne veien til nettmaskene også, og dermed gjøre laguttaket enda vanskeligere for meg. Det er vanskelig å velge nå, som du har 20 skadefrie spillere. Cissé har mye selvtillit nå, og det er viktig for han å fortsette å score mål. I fjor var han skadet veldig lenge, noe som var tøft for han, ettersom han alltid hadde gjort mange mål i årene før det. Han trenger å score mål, fordi det er så viktig for han, og det avler selvtillit, avslutter Benitez.

Palace-billetter på åpent salg
Billettkontoret på Anfield melder at billetter til kampen mot Crystal Palace i ligacupen på tirsdag nå er lagt ut for åpent salg. Det betyr at man ikke engang trenger fancard for å kjøpe billett til kampen i London. Billettene kan kjøpes over telefon eller ved oppmøte i billettluka.

NB:
PÅ GRUNN AV FLYTTING AV VÅRE SERVERE VIL LIVERPOOL.NO VÆRE UTE AV DRIFT I PERIODEN 16.00 TIL 18.00 I ETTERMIDDAG. I DENNE PERIODEN VIL ALLE VÅRE TJENESTER VÆRE UTILGJENGELIGE.