Valgte Crouch i stedet for Berbatov

Bayer Leverkusens sportsdirektør, Rudi Völler, hevder at Liverpool viste interesse for Dimitar Berbatov like før de kjøpte Peter Crouch. Nå er den bulgarske spissen i Arsenals søkelys.

Bayer Leverkusen avslører i dag at Liverpool kom med en forespørsel om å få kjøpe spissen Dimitar Berbatov i sommer. Dette skal ha vært før man fikk tilslaget på Peter Crouch.

Bulgareren har vært en habil målscorer i Bundesliga i flere år, og Leverkusens sportsdirektør Rudi Völler bekrefter interessen fra Anfield.

- Det kom en forespørsel fra Liverpool i sommer, men vi har ikke hørt fra engelskmennene etter den tid, uttaler han til Kicker.

Rapporter fra Tyskland går ut på at Arsenal for tiden har følere ute etter samme spiller. Berbatov har kontrakt med Leverkusen til sommeren 2009, men den tyske klubben kommer nå trolig ikke til å takke nei til gode tilbud fra andre klubber ettersom de ikke er involvert i Champions League denne sesongen, og overraskende røk ut av UEFA-cupen i 1.runde etter at CSKA Sofia ble for sterke. Det antydes at de er villige til å la spissen gå om noen legger £8.2M på bordet.

Bayern München og Schalke skal også ha vist interesse for 24-åringen, etter at det ble klart at Leverkusen må foreta sparetiltak. Leverkusen skal imidlertid foretrekke å selge spilleren til en utenlandsk klubb.