Vanskelig sesong for Riise

John Arne Riise erkjenner at han nok ikke får spille like mange kamper denne sesongen, men er likevel optimist og ser fram til kveldens møte med sin gamle hjemmebane.

Ingen var på banen for Liverpool i flere kamper enn John Arne Riise forrige sesong.  57 ganger var nordmannen i aksjon, enten fra start eller som innbytter.  Denne sesongen har han imidlertid begynt på benken i begge ligakampene mot Middlesbrough og Sunderland.  Stephen Warnock har fått tilliten på venstreback, og i tillegg er Djimi Traore på vei tilbake fra skade.  På venstreflanken på midtbanen har John Arne fått ytterligere konkurranse for Bolo Zenden, mens Harry Kewell også snart håper å kjempe om en plass.

Inntrykket er at 25-åringen får det langt tøffere med å få spille regelmessig den kommende sesongen, noe han selv også erkjenner:  - Jeg vet at det vil bli vanskeligere for meg denne sesongen fordi troppen er blitt større.  Det er noen av oss som vet av vi vil være på benken i enkelte kamper, men det er ikke noe som bekymrer meg.

- Jeg trives veldig bra her og dette er en del av det å spille for en klubb som Liverpool.  Når du spiller 60 kamper i sesongen kan ingen forvente at de er på laget hver uke.

- Jeg har hatt noen gode sesongen hvor jeg har spilt mange kamper.  Kanskje vil denne bli noe annerledes, men så lenge jeg fortsetter å arbeider hardt og viser hva jeg kan på trening og tar mine sjanser da jeg får dem, har jeg tro på at jeg kan få et godt år.

- Jeg vet at sjefen har mye tillit til meg.  Han tok meg ut til kampen mot Sofia og jeg synes selv jeg gjorde det bra i den kampen.

Når Liverpool i kveld møter CSKA Moskva vil det være på den gamle hjemmebanen til John Arne, nemlig Stade Louis II i Monaco.  Rødtoppen håpe å være involvert på en arena han kjenner godt:  - Hvert trofé er viktig for Liverpool og vi ønsker å være involvert i en kamp som dette.  Det vil også være spesielt for meg å komme tilbake til Monaco, hvor jeg har gode minner.  Forhåpentligvis kan vi reise hjem igjen med pokalen.