Varsko for tysk angrepsduo

Hjemmelaget med tungt skyts mot Liverpool i kveldens returmøte i Champions League. Jamie Carragher og Steven Gerrard med jubileum mot Bayer Leverkusen.

Bayer Leverkusen må score mål på BayArena, det er det mest sentrale før returmøtet i Champions League mot Liverpool.  1-3 skal snus, men Leverkusen ga signaler på Anfield om at man er i stand både til å skape mange sjanser og score mye mål.  I tysk Bundesliga har Bayer nettet 42 ganger på 24 kamper.  De flittigste målscorerne er radarparet på topp, bulgarske Dimitar Berbatov og ukrainske Andriy Voronin.  Berbatov ligger på delt 3.plass på toppscorerlista i Bundesliga med 12 fulltreffere, mens Voronin har 10.  Trener Klaus Augenthaler har også mulighet til å bruke brasilianeren Franca, og den offensive amerikaneren Landon Donovan vil i tillegg angripe fra midtbanen i kveld.

 

Jamie Carragher spiller sin cupkamp nr.100 for Liverpool mot Bayer Leverkusen.  Carra har tidligere spilt 59 kamper i Europa, 22 i ligacupen og 18 i FA-Cupen.  Steven Gerrard spiller sin 50. kamp i E-Cuper.

 

Jamie Carragher, Dietmar Hamann, og Stephen Warnock er et gult kort unna karantene i Champions League.