Vidic vil til Liverpool

Liverpool Daily Post skriver i dag at den serbiske stopperen Nemanja Vidic foretrekker Liverpool fremfor Fiorentina. Avisen tror også at Dudek går motsatt vei, om Simao kommer fra Benfica. U18 har bortekamp mot Wolves i morgen.

Liverpool Daily Post skriver i dag at Nemanja Vidic, Spartak Moskva-stopperen som Liverpool allerede har lagt inn bud på, skal ha fortalt sine rådgivere at han heller ønsker å gå til Liverpool enn til italienske Fiorentina. Problemet for 24-åringen er imidlertid at forhandlingene med Fiorentina var så langt fremskredet at man verbalt hadde blitt enige om overgangen. Likevel tyder nå altså tegn på at den serbiske landslagsforsvareren velger Merseyside og Premier League fremfor spill i Serie A.

Daily Post skriver også at Jerzy Dudek høyst sannsynlig går motsatt vei, når Liverpool etter alle solemerker henter høyreflanken Simao Sabrosa fra Benfica etter nyttår. Benfica-manager Ronald Koeman skal være ivrig på å sikre seg polakkens tjenester.

Wolves venter for U18
Liverpools U18-lag har bortekamp mot Wolverhampton Wanderers i morgen (avspark klokken 12). Kampen kommer etter tre strake nederlag for laget som begynte sesongen så bra. Trener John Owens håper at hans gutter vil gjøre alt for å spille seg inn på laget som skal møte Cardiff i FA Youth Cup i midten av desember, og at laget dermed vil løfte seg i de to siste ligakampene før cupkampen på Anfield.

- Du føler at muligheten til å spille på Anfield til envher tid vil virke som en ekstra motivasjonsfaktor for spillerne. Nå er ikke cupkampen så langt unna, så spillerne vil nok begynne å tenke på muligheten til å spille foran The Kop, sier Owens til Liverpool Daily Post.

- På dette nivået spiller du ikke nødvendigvis med samme laget en uke senere, om du vant forrige kamp. I akademiligaen ønsker vi godt spill, men vi ønsker også å involvere alle spillerne i løpet av sesongen, for å hjelpe dem i den sportslige utviklingen, legger han til.

- Nå håper vi at spillerne vil spille for sine plasser mot Cardiff, sier han.

U18 har hatt en to ukers spillepause nå, og etter tre strake tap håper Owens at hans gutter skal finne tilbake til vinnerformelen mot Wolves og Stoke i de to siste ligakampene før nyttår.

- Vi hadde en god start på sesongen, hvor vi lenge lå på andreplass. Vi har gjorde det ganske bra, frem til de tre siste kampene. Vi hadde ikke en ubeseiret kamprekke, men vi hadde spilt bra. Vi spilte bra også i tapene mot Blackburn og Manchester City. Men nå må vi begynne å vinne kamper igjen, for ikke å miste selvtilliten, sier Owens.

Liverpool må klare seg uten forsvarer Stephen Behan i Midlands. Han fikk en smell på baksiden av leggen på trening. Dermed har Owens kun tre forsvarere igjen i troppen. En midtbanespiller vil dermed måtte trekkes ned i forsvaret. Langtidsskadde Jay Spearing og Robbie Threlfall er fortsatt ute, selv om Threlfall nå har begynt med løpetrening igjen og vil være klar for spill etter jul. Keeper Paul Lancaster vil heller ikke være spilleklar før på nyåret, etter å ha operert menisken.