Warnock håper på benkplass

Stephen Warnock håper på å bli forfremmet fra tribunen til reservebenken, når England møter Nord-Irland i kveld. Reservelagskampen mot Wigan flyttet.

Stephen Warnock insisterer i dag på at drømmen om å få være med i Englands tropp til neste års VM er lagt på is, inntil han klarer å spille seg til fast plass på Liverpools førstelag. Det har liksom ikke gått opp for venstrebacken at han befinner seg på internasjonalt oppdrag med England denne uka, og han forventer ikke en gang å være på benken i Belfast i kveld. Til Liverpool Echo sier han i dag at han ser på denne erfaringen mer som en bonus enn som et første trinn på veien mot VM i Tyskland til sommeren.

- Jeg holder beina godt plantet på bakken selv om jeg er med i Englands-troppen. Jeg må først og fremst konsentrere meg om å sikre plassen min hos Liverpool. Klarer jeg ikke det, vil jeg ikke få flere sjanser for England heller, resonnerer han.

- Jeg har virkelig satt pris på den erfaringen jeg har tilegnet meg med England denne uka, men jeg ser dette uttaket først og fremst som en bonus. Mitt fremste mål er fortsatt å etablere meg i Liverpool-laget. Klarer jeg det, vil også Englands speidere se meg i aksjon. Når jeg sluttet meg til Englands-troppen, var det nesten som første skoledag for meg. Jeg tenkte mest på å ikke gjøre noe galt, sier han spøkefullt.

- Det har vært greit å ha Jamie Carragher og Steven Gerrard her. Sammen med Chris Kirkland og Michael Owen, har de forsikret seg om at jeg visste hva jeg skulle gjøre til enhver tid. Sven Göran Eriksson gratulerte meg med uttaket, og forsikret meg om at jeg fortjente det.

- Selv om det er forskjellig fra å være med et klubblag, blir du faktisk ganske fort vant til settingen. Treningen er noe annerledes, med flere kamper med 11 på hvert lag enn vi har i Liverpool. Jeg må innrømme at det er litt merkelig å være her, når det beste du kan håpe på er en plass på benken. Jeg hadde håpet å sitte på benken mot Wales, men det ble det aldri noe av, avslutter Warnock, og krysser fingrene for at han blir forfremmet fra tribunen i Belfast i kveld.

Reservelagskamp flyttet
Liverpools reservelagskamp mot Wigan på bortebane har blitt flyttet frem ett døgn, til tirsdag 18.oktober, på grunn av førstelagets kamp mot Anderlecht i Belgia. Kampen var opprinnelig terminfestet til onsdag 19.oktober, altså samme dag som Champions League-matchen, men vil nå bli spilt på Robins Park Arena i Wigan, med avspark kl. 20.30 den 18.oktober.

Neste reservelagskamp for Liverpool er for øvrig hjemme mot Wolverhampton onsdag 14.september. Avspark på Racecourse Ground i Wrexham er kl. 20.00.